Sunteti mici, eu zic sa va vedeti de cursul vietii, nu de sex, poate o lasi naiba si insarcinata. Stii sa te controlezi? Ai habar cu ce se mananca? Nici dezvoltat nu esti, mai ales ea, nu ai nici de ce sa apuci, zic si eu, si ea ca fata la varsta asta sa-si inceapa viata sexuala...nu.
Eu cred ca asta e obsedata sexual si satula de penis si-n urechi. Las-o mai bine.
Ii propui sa incepeti sa practicati petting-ul si ai/ati rezolvat in cel mai elegant si eficient mod problema stresanta care va da batai de cap.
Să știi că am făcut... )) (ea nu stie ce e aia, dar eu da, în timp ce ne sărutam am făcut)
Ma baiatule, ce stii tu de iubire, dar de relatii sexuale? Esti la varsta cand crezi ca tot ce zboara se mananca si crezi ca nu mai exista fete pe pamantul asta.
Nu aveti nici dreptul de a va da consimtamantul la varsta asta, asa ca mai bine asteptati pana la 15.
Hai, mai lasa fanteziile.
Ar trebui sa explici cateva chestii:
1) Cum ai nimerit in patul ei. Asa, dintr-o data?
2) Eu pana acum nu am vazut nici o reclama cu scule care sa fie mici sau mari, nu poti vedea marimea doar dintr-o imagine, ci doar masurind. Deci, de unde a dedus ea ce a dedus?
Nu stii sa tesi un fir logic al unei povestiri care sa para a fi adevarate, si vorbesti de cucerirea unei fete, care cere mult mai mult.
Da... Cred că aveți dreptate, toți, mersi mult că v-ați pierdut 5 minute din viață acordându-mi mie atenție... Povestea în sine e mult mai complicată, de aceea nu am dat detalii, am făcut doar "planul simplu de idei" și poate de aceea unii dintre voi nu ați înțeles, mersi oricum, m-ați ajutat!
Ea vorbeste ca sa nu adoarma. Cum sa fii vazut ea sule de barbati cand are doar 12 ani?
Iar tu, nici daca vrei nu poti sa ai sex, ca nu ai cu ce!
Eu spun sa mai astepti cativa ani, pana mai creste fetita aia, ca nu are habar ce vorbeste!
Daca sunteti apropiati si vorbiti despre orice, intr-o zi ai putea sa-i arati cat de mare este scula ta. Poate asa nu se mai sperie cand vede alta scula mai mare sau mai mica decat a ta.