anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am facut-o neprotejat si am scos-o cu mult inainte sa imi dau drumul exista vreo sansa de a ramane insarcinata? Am citit ceva cu lichidul acela pre-ejaculator.. Stiu ca nu trebuia sa o fac neprotejat, iar pana se va face timpul pentru un test o sa stau stresat.

15 răspunsuri:
| LittleBugsBunny a răspuns:

Asteapta testul, momentan nu ai ce face dupa cum ai citit si tu in lichidul pre-ejaculator exista spermatozoizi, mai putini, dar sunt deci sanse ar fi. data viitoare protejeaza-te ca nu e doar impotriva sarcinii ci si impotriva unor boli. happy have fun, stay safe

| Catalin_Andrei_1995 a răspuns:

Da, ai sanse foarte mari, daca stiai ca nu trebuia sa faci neprotejat de ce ai facut-o? Nu ai creier?

| mihairo1234 a răspuns (pentru Catalin_Andrei_1995):

M-a luat valul, uneori faci unele lucruri fara sa constientizezi, fara sa te gandesti al consecinte...
Incerc sa ma stapanesc data viitoare si sper sa fie totul in regula.

| Bogdi_Condrea_1979 a răspuns:

Sunt riscuri

| LASERY a răspuns:

Depinde dacă se afla in perioada fertilă sau nu.

| Lollaow a răspuns:

Hey. Sunt studenta la medicina. Ideea e ca acel lichid pre-ejaculator se elibereaza cu 2-3 secunde "inainte sa ejaculezi propriu zis" deci nu ai de ce sa te stresezi. E doar lichid seminal al glandelor, nu contine spermatozoizi deci si daca ar fi ramas acel lichid in ea, nu poate ramane gravida. Plus ca trebuie luat in considerare si partea din luna in care se afla fata. Daca era dupa ciclu cu 2-3 zile sau inainte de ciclu cu o saptamana, sansele sa ramana gravida chiar daca te terminai in ea sunt minime. Succes

| Catalin_Andrei_1995 a răspuns (pentru mihairo1234):

Da ce esti ma, animal sau om, nu ai constiinta?

| mihairo1234 a răspuns (pentru Lollaow):

Multumesc mult pentru raspuns! Era la 10 zile dupa ciclu. Deci lichidul seminal al glandelor, are rol de lubrifiere, si nu contin spermatozoizi?

| mihairo1234 a răspuns (pentru Catalin_Andrei_1995):

Am constiinta, doar ca ti-am spus uneori, mai scapi de sub control si nu te poti abtine., nu ai cum sa ma intelegi pana cand nu te pui in situatia mea.

| Catalin_Andrei_1995 a răspuns (pentru mihairo1234):

Pai daca esti prost, nu ai creier

| corbulalbrosu a răspuns (pentru mihairo1234):

In cazul in care sexul a fost intretinut dupa 10 zile de la terminarea menstruatiei, atunci in functie de numarul zilelor de menstruatie probabil ca sexul a avut loc in cea mai periculoasa perioada a ciclului menstrual, adica probabil ca in imediata sau chiar in ziua ovulatiei care se produce de regula in a 14-15-16 zi a ciclului menstrual, in cazul in care menstruatia a avut o durata de 4-5-6 zile. Fiindca ai afirmat ca reusesti sa-ti coordonezi, controlezi si sa-ti retii perfect ejacularea, reiese ca in acest caz nu se poate forma/naste o sarcina, fiindca nu au ajuns spermatozoizi in vagin. De asemenea este cunoscut faptul ca lichidul preejeculator este produs de catre 2 glande specializate denumite bulbouretrale sau(glandele Cowper), care nu au absolut nicio legatura cu organele reproducatoare masculine care produc sperma si spermatozoizii, adica cu vezicula seminala, prostata si gonadele/testiculele. Deci se poate afirma fara teama de a gresi, ca lichidul preejeculator in momentul producerii si varsarii sale in uretra este PERFECT STERIL adica NU exista spermatozoizi in continutul ei. Insa dupa varsarea lichidului in uretra, se poate contamina prin amestecarea cu resturi de sperma ramasa de la o ejaculare produsa anterior cu cateva ore si astfel sa existe spermatozoizi in continutul lichidului preejeculator scurs din penis in timpul masturbarii sau a sexului. In concluzie fiindca lichidul preejeculator asa cum este produs este perfect steril si complet inofensi, rezulta ca NU se poate forma o sarcina prin intermediul acestui lichid, al carui adevarat rol este cel de a curata uretra si de a asigura in uretra un pH neutru inainte de ejaculare. Multa sanatate!

| mihairo1234 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc!

| Jonas94 a răspuns (pentru LittleBugsBunny):

LittleBugsBunny, din vasta ta cultură sexuală, de câte femei ai auzit tu că au rămas gravide de la lichidul pre-ejaculator? Serios acum?
Lichidul ăla are rol de lubrefiere a uretrei, nu poți să lași o femeie gravidă, atât timp cât nu ejaculezi în ea.
În plus spermatozoizii rămași pe uretră de la o ejaculare anterioară, sunt curățați când urinezi.
Nu mai speria oamenii degeaba.

| LittleBugsBunny a răspuns (pentru Jonas94):

Mai informeaza-te omu.

p.s si femeia se lubrefiaza singura asa ca du-te si plimba ursu

| Jonas94 a răspuns (pentru LittleBugsBunny):

Eu vorbeam de lichidul pre-ejaculator nu de lubrefierea femeii.
Lichidul pre-ejaculator nu poate fecunda o femeie, mai ales, dacă ejaculezi afară. Cum spuneam, nu mai speria oamenii, că nu e bine.
În plus, un pic de informare pe marginea acestui subiect nu ți-ar strica.