Ce conteaza daca a mai avut prieten sau nu? Importanta sa te iubeasca si s-o iubesti! Bafta!
Nu are importanta. Daca te simti bine cu ea atunci problema este rezolvata.
Nu! Normal este sa astepti pina cind vei fii destul de matur sa te casatoresti, relatiile sexuale in afara casatoriei sunt un păcat, si cei care fac asta vor fii pedepsiti aspru, de Dumnezeu fondatorul casătoriei.
Daca tii la onoarea ta de baiat care nu a avut prietena pana la 18 ani, cauta una care nu a avut prieten pana la momentul cand o cunosti tu.
Fiecare prefera diferit. sincer eu cred ca daca tu intrebi chestia asta, nu iti prea pasa asa mult. eu unul as fi preferat in locul tau o fata care nu a mai avut prieten si virgina. dar asta sunt doar eu fixist si ca as fi vrut sa fie doar a mea daca s-ar fi putut apoi sa mearga relatia mult mai departe mult timp. adevarul general valabil e ca de fapt nu prea conteaza, daca cineva te iubeste si tu o iubesti si e totul dragut, e ok si daca a avut un prieten inainte, poate oricum nu o sa va tina relatia. cred totusi ca mai bine o sa te simti stiind ca prima ta experienta va fi cu o fata cuminte si care nu a avut prieten si nu a facut sex pana acum, sunt destule, poate chiar gen putin mai mici ca tine ca varsta. bafta.
Elena1234456 întreabă: