Ba frate câți ani ai? nu am nici eu vreo facultate in medicina da serios macar atâta trebuie să știi. daca îți dai drumul in ea rămâne
Da mai omule, dar am auzit ca dacă e virgina și o face pentru prima data nu rămâne...
Nu e ca la politie că e prima abatere și scapi cu avertisment.totusi câți ani aveți?
Ce ziceam? fac ăștia sex parcă beau apa. fara pic de informare
Buna! Da, sunt sanse. Daca este virgina nu inseamna ca nu poate ramane insarcinata. Inainte de a face sex, documentati-va amandoi despre ce inseamna acest lucru, ce presupune inceperea vietii sexuale, cum va puteti proteja, care sunt bolile cu transmitere sexuala s-a. Va sugerez canalul de Youtube barza vs sexul.
Bineinteles ca poate ramane imediat insarcinata, de la prima partida sexuala, cu conditia sa fie in perioada fertila.
Da in ea ca la balcaniada, ca la olimpiada, ca la mondiale. Nu o ierta. Ii dai bine si o sa te doreasca si a doua oara, si a n oara. Daca nu prestezi bine, ar putea ramane gravida si pe urma vine "daddy cool" si te bate de-ti suna cascada Niagara in cap.
Da, poate ramane. Daca vrei sa fie riscul mai mic atunci planificati evenimentul cu o zi inainte de menstruatie.
Ba frate da cati ani ai? 10? Nu sti ce inseamna perioada fertila dar vrei sa faci sex.Creca nici 13 ani nu ai...
Dimpotriva, poate prinde repede, mai ales daca este si in perioada fertila.
Unde ai auzit asta, la aragaz?
Fertilă, mă, nu ferilă. Of, Doamne!
Si cică lumea era proastă inainte.
Perioada fertila este perioada de vreme dinainte de ovulatie si dupa ovulatie, cand fata/femeia poate ramane gravida.
Practic sunt doar 8 zile pe luna in care femeia poate ramane gravida, cu conditia sa se stie exact cand este ovulatia, ca sa se poata calcula aceste zile.
anonim_4396 întreabă: