| AndreiAnonim3 a întrebat:

Salut TPU, dacă partenera cu care fac sex este virgina și îmi dau drumul în ea, poate rămâne însărcinată?

20 răspunsuri:
| AndreiAnonim3 explică (pentru Marius22222222222):

Eu auzisem ca nu rămâne dacă e prima dată... sad

| Marius22222222222 a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Ba frate câți ani ai? nu am nici eu vreo facultate in medicina da serios macar atâta trebuie să știi. daca îți dai drumul in ea rămâne

| AndreiAnonim3 explică (pentru Marius22222222222):

Da mai omule, dar am auzit ca dacă e virgina și o face pentru prima data nu rămâne...

| Marius22222222222 a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Nu e ca la politie că e prima abatere și scapi cu avertisment.totusi câți ani aveți?

| mihai69 a răspuns:

Dacă e în perioada fertilă, aproape sigur.

greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles!
Himenul nu joaca rol de prezervativ.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru greece12):

Ce ziceam? fac ăștia sex parcă beau apa. fara pic de informare

| Rux04 a răspuns:

Bună. Da, dacă este în perioada fertilă. Nu contează faptul că este virgină.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Da, sunt sanse. Daca este virgina nu inseamna ca nu poate ramane insarcinata. Inainte de a face sex, documentati-va amandoi despre ce inseamna acest lucru, ce presupune inceperea vietii sexuale, cum va puteti proteja, care sunt bolile cu transmitere sexuala s-a. Va sugerez canalul de Youtube barza vs sexul.

| cumatrul a răspuns:

Viata e ca un joc de snooker, cand rosu este acoperit de roz, dai la maro!

| cristi202 a răspuns:

Sigur nu ramane. Virgina.
Probabil sa ramina. Insarcinata.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poate ramane imediat insarcinata, de la prima partida sexuala, cu conditia sa fie in perioada fertila.

| ywar a răspuns:

Da in ea ca la balcaniada, ca la olimpiada, ca la mondiale. Nu o ierta. Ii dai bine si o sa te doreasca si a doua oara, si a n oara. Daca nu prestezi bine, ar putea ramane gravida si pe urma vine "daddy cool" si te bate de-ti suna cascada Niagara in cap.

| AndreiAnonim3 explică (pentru Violleta2022):

Cum adica perioada ferila?

| gogugogugogu a răspuns:

Da, poate ramane. Daca vrei sa fie riscul mai mic atunci planificati evenimentul cu o zi inainte de menstruatie.

| gamingrs a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Ba frate da cati ani ai? 10? Nu sti ce inseamna perioada fertila dar vrei sa faci sex.Creca nici 13 ani nu ai...

| darrio2007 a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Dimpotriva, poate prinde repede, mai ales daca este si in perioada fertila.
Unde ai auzit asta, la aragaz?

| darrio2007 a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Fertilă, mă, nu ferilă. Of, Doamne!
Si cică lumea era proastă inainte.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Perioada fertila este perioada de vreme dinainte de ovulatie si dupa ovulatie, cand fata/femeia poate ramane gravida.
Practic sunt doar 8 zile pe luna in care femeia poate ramane gravida, cu conditia sa se stie exact cand este ovulatia, ca sa se poata calcula aceste zile.