Pai de indata ce e de vina.
In povestea asta ea este de vina pentru ca l-a acceptat pe ala chiar daca era cu tine. Eu iti zic sa-ti bagi piciorul si sa te desparti de ea pentru ca daca face odata asa, o sa se repede pe viitor.
Si iti cauti alta! [Asta-i sfatul meu, pana la urma faci ce vrei e viata ta!;-)]
Bafta!
Tu ce crezi? il locul tau as sta de vorba cu ea.sunt curioasa ce ar spuneadica..cum te ar mintii! daca i ai vazut nu are rost sa continui cu ea
Eh, gelozia și oftica ta i-o mai fi dat tipului vreo 30 de ani.
De ce ne întrebi pe noi?
Cere-i ei o explicație, iar dacă nu-ți convine îi spui "bye".
Sincer ar trebui sa vorbesti cu ia despre tataie ala si poate rezolvati ceva dar daca as fi in locul tau as lasao degaba o iubesti tu daca ea nu simte nimic pentru tine.
Dar totusi ala are vreo 60 de ani si ia 18 diferenta e cam mare.
Si totusi GaboruGG varianta ta ar fi o optiune as putea sa i calc cu masina :) :) http://assetsro.tpu.ro/design/images/emoticons/21.gif
Nu numai sa te desparti de ea, dar sa multumesti Domnului (sau in ce altceva crezi tu) ca ai vazut-o! Putea sa te minta cu anii! Iar daca iti spunea un prieten, nu l-ai fi crezut.
Fii serios fratie....nu stiu cum ai curajul sa intrebi daca sa te desparti de ea.
si asta sa ii calci cu masina e o prostie, daca faci ceva la furie tot tu o sa suporti consecintele...
Vorbeste cu ea si intreab-o ce sentimente are fata de acel om. Daca iti spune ca il iubeste, las-o si gasesteti o fata cu care sa te iubesti cu adevarat.