Avand in vedere ca in clasa a4a inca nu era curva, aduti-o aminte ca atunci
Nu, uite cum faci. Avand in vedere ca si tu si ea sunteti populari, sa fii cu ea nu cred ca va fi o problema, insa inainte de asta, spune-i drept in fata ca o placi si asigura-te ca nu mai sta cu inca unul ca atunci. Apoi tine de ea, nu o spiona si controla, ca uram chestiile astea, adica ne place sa aveti grija de noi, dar nu excesiv, dar bine, asta difera in functie de fata. Invit-o in oras si mna, vorbiti si discutati despre ce a fost in trecut, dar sa nu repetati istoria.
Bafta, ca tot suntem in 2o14 si La multi ani!
Fa-ti curaj si intreab-o fata-n-fata. Daca tu chiar crezi ca este o fata care sa merite eforturile tale, incearca sa o cuceresti, FARA SA ITI PESE DE CE ZIC CEILALTI! Daca vei fi impreuna cu ea, sau chiar daca nu vei fi si ceilalti vor rade de tine, intreaba pe TPU cum sa le faci fata.
Pai daca fata aia e asa cum zici tu, ii dai 2-3 vrajelii si e gata.Mie mila de genu asta de fete. Daca vrei sa ai o relatie de 1-2 luni fa ce am spus mai sus dar daca vrei o relatie serioasa, las-o in pace si cauta alte fete, bafta
Pai nu vreau sa spun chiar direct, ca am o reputatie si nu vreau ca ea sa ma aiba la mana. Stiu ca suna ciudat, dar nu vreau sa spun direct. Alte sugestii?
George0197 întreabă: