| jstcalin a întrebat:

happy de 1 luna si ceva am o relatie cu un tip, cu cateva luni mai mare ca mine,si pot sa zic ca totul merge perfect intre noi,am ajuns chiar sa-l prezint si mamei. Problema este ca tata a aflat de el si nu prea e de acord sa am un prieten, desi am peste 15 ani, si i-am spus ca nu mai am 13 ani sa nu stiu ce trebuie sa fac si etc. Am discutat situatia,iar tata mi-a dat de inteles ca ar fi relativ de acord cu relatia,dar sa am grija. Nu stiu ce sa fac, daca-mi puteti da ceva sfaturi. Mi-e frica ca tata nu o sa ma lase sa ma vad cu el desi i0am zis ca nu se pune problema de viata sexuala de la varsta asta, ca sunt mica.El e de moda mai veche sa zic asa si nu prea il incanta ideea.

5 răspunsuri:
| NataliaElena22 a răspuns:

In primul rand vreau sa iti spun ceva, daca esti pusa sa alegi direct sau indirect intre el si parintii tai, sa nu faci greseala sa-l alegi pe el. Iubiti vin si pleaca dar familia o ai pentru totdeauna!

E normal sa isi faca griji, mai ales ca esti fata, na ca baiat e mai usor, isi scutura palaria si pleaca, dar la fata e putin diferit. Aude fel si fel de cazuri, si nu vrea sa patesti si tu asa.
Nu vad nimic rau in a sta cu un baiat la 15-16 ani. daca stii cum sa te faci respectata.
Nu-i da motive tatalui tau sa intre la banuieli, gen nu veni foarte tarziu acasa, nu lua note proaste pana se va obisnui cu ideea ca numai esti fetita lui mica care se joaca inca cu papusile. Bafta!

| irina20 a răspuns:

AFi cuminte si arata-i tatalui tau ca esti.
Daca te v-a pune sa alegi incearca sa-l convingi, Daca pana acum n-a spus nimic poate n-o s-o faca.

| onasis1961 a răspuns:

Daca mamei ii place si il accepta, sigur o sa-l convinga si pe-l Batran! Doar a reusit sa-l ia de barbat, NU?

| mona a răspuns:

Pai daca relativ aste de acord cu relatia atunci ai grija sa nu faci prostioare si totul va fi ok

| Cristiann25 a răspuns (pentru NataliaElena22):

Chestia cu alesul ai gandit-o inainte sa o scrii? NU se poate pune problema de asa ceva la varsta asta doar nu fuge cu el!