| hundead15 a întrebat:

Salut TPU
De 2 saptamani stau cu o fata dar nu inteleg anumite lucruri si chiar vreau sa stiu...
1.Chiar daca stam, nu vrea sa afle nimeni de noi doi, cand suntem pe afara, nu vrea sa mergem intr-un bar, sa ne tinem de mana unde e lume.
2.De fiecare data cand sunt cu ea pe afara si vede un grup, intoarce capul si spune: "De ce trebuia sa mergem noi tocmai pe aici?".

Răspuns Câştigător
| lizemm a răspuns:

Cred ca cel mai bine iti poate raspunde ea la intrebarile astea.
eu pot sa constat ca poate ii este rusine cu tine, poate mai are vreun prieten si lumea stie si nu vrea sa te vada cu tine sa nu afle celalat, i don't know. poate nu vrea sa afle parintii ei. cre. nu stiu. cel mai bine ar fi sa discuti cu ea, sa o intrebi frumos sau daca nu sa gasesti alte metode prin care sa obtii aceste raspunsuri de la ea. multa bafta.

16 răspunsuri:
| Nicolae_Paul_1994 a răspuns:

Ii este rusine cu tine

| hundead15 explică (pentru lizemm):

A spus ca nu ii e rusine cu mine si a zis ca poate o cunostea cineva din grupul ala de baieti si d-aia a intors capul.

| SebastianCMT a răspuns:

Poate din cauza ca se cunoaste cu multi si are o orecare statura o reputatie si tu esti mai din umbra ca sa zic asa, si nu poate sa renunte la statut pentru tine. Cel mai ok este sa vorbesti cu ea si sa gasiti o cale de mijloc.

| lizemm a răspuns (pentru hundead15):

Aha. si aici nu ti s-a parut cev astraniu. POATE O CUNOSTEA CINEVA... ok, si daca o cunostea care era problema? mie mi se pare dubios.

Nu stiu...mi-e frica sa o intreb de ce nu vrea sa stie nimeni...

De ce ti-e frica de aia nu scapi. nu este neaparat sa mergi la ea si sa ii spui. DE CE NU VREI SA AFLE NIMENI DE NOI? poti sa ii vorbesti cu ea despre alet lucruri, gen daca parintii ei sunt placatiinafra, daca sunt duri sau stricti, poti sa intrebi dspre anturajul ei, ce prieteni are, bine formulezi si tu altfel, pana cand iti spune sau se va subintelege din cele discutate de voi. multa bafta.

| Love4Music a răspuns:

Probabil nu vrea sa se stie ca ar avea prieten, din cauza unor persoane de care se teme ca ar face misto de ea, zic si eu...
Cel mai usor afli de la ea happy

| awspam a răspuns:

Te tine de prost, wtf dai drumu si scuipo in fata, ori e cu tine ori nu, wtf a ajuns un om sa se milogeasca de o parasuta

| Madayna a răspuns:

Exista 2 variante: ii e rusine cu tine sau poate are inca un iubit si nu vrea sa o vada lumea cu tine ca sa nu-i spuna respectivului.

Am vorbit cu ea si tot spune ca nu vrea sa ne vadă nimeni pentru ca, ceilalti comentează. Ea nu e din oras si pot sa mă vad cu ea doar seara si nu pot rezista, eu chiar o iubesc.Nici in weekend nu ne vedem. O vad toata ziua la scoală, si nu pot sa stau ca un idiot si sa mă uit... Chiar nu stiu ce sa fac... Daca mă gândesc sa ii spun ca nu mai vreau sa fiu cu ea, nu pot, chiar nu pot, tin prea mult la ea.

Comporta-te rece si vei vedea atunci care e cauza. adica incearca sa nu mai fii atat de interesat de ea si o sa vezi atunci daca ea chiar tine la tine isi va da seama de treaba asta si se va supara. daca nu ii pasa de tine si esti doar o rezerva nu va spune nimic si va fi fericta.

| LilPuppy a răspuns:

Poate se fereste de lume...multe fete sunt mai discrete ca sa zic asa, pentru ca au suferit in trecut sau a existat o a 3a persoana care sa desparta cuplul. ai putina rabdare, vezi cum se comporta. daca si peste o luna procedeaza la fel, discuta cu ea si spune-i ca ai vrea sa faci publica relatia..altfel, parerea mea este sa iti cauti alta fata, deoarece e posibil ca tipei asteia sa ii fie rusine sa se afiseze cu tine, ceea ce inseamna ca nu-i tocmai o iubire adevarata.

| LastKisss a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic, dar ii este rusine cu tine asta ori are probleme cu socializarea si nu ii place sa fie in preajma oamenilor necunoscuti si multi...

| Alcyon a răspuns:

Poate ca are pe altcineva. Sau tu esti doar manta de vreme rea si te tine pana cand isi gasesti pe altul.

| sofisis a răspuns:

Exista cateva variante :
1. ii este rusine
2. mai are oe cineva.
3. are o reputatie mai patata si nu vrea ca cineva sa iti spuna.
In orice caz...nu e ok.

| Androphyla a răspuns:

Clar. Ori ii este rusine cu tine, dar nu vrea sa iti recunoasca ori are pe altcineva si ii place totodata sa iasa si cu tine, dar mai mult tine la celalalt de se fereste asa sa te ia de mana sau sa mearga undeva cu tine...si ...ar mai fi ultima varianta (desi e cam ciudata): e foarte populara tipa si ii este oarecum sa ii piarda statutul din cauza ta, posibil. Vorbeste cu ea sincer si intreab-o fata-n fata ce nelamuriri ai. Asa e cel mai bine! I-ati inima-n dinti! happy