| Nonamed657 a întrebat:

De 3 luni am o relatie care a fost foarte frumoasa, insa de la un timp ea spune ca m-am "distantat" de ea, fix cand avea nevoie sa o ajut sa il ignore pe unul de care zicea ca "se uita dupa el". Acum ea spune ca nu mai simte la fel ca inainte, ca nu mai ma iubeste ca inainte, este adevarat ca ne-am si certat un pic, dar eu regret fiecare cuvant urat care i l-am spus, si a zis ca o sa incerce sa simta ca inainte, dar zice ca nu poate.
Eu nu am iubit pe nimeni ca ea si nu vreau sa o pierd, ce as putea face sa o sa fac sa se simta ca inainte?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca scopul ei de fapt era sa-l faca gelos pe tipul respectiv si de aceea a spus ca te-ai distantat de ea fix cand avea nevoie. Poate ca niciodata nu a simtit ce spune ea ca a simtit inainte. Ai putea sa-i arati si o alta latura a ta, poate ii va placea si veti fii iar impreuna. Dar asta depinde doar de tine!

| T0T a răspuns:

Nu ai ce să faci, e clar că nu te iubește și dacă nu mai simte înseamnă că nici nu a făcut-o. Ești tu foarte fraier dacă nu pui punct acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai jigit-o, cum crezi ca ar putea uita?
Ce sens are o relatie daca dupa 3 ani o jignesti?
ca mai inainte nu va mai putea fii, deja i-ai rupt inima!

| BibiMilano a răspuns:

Depinde ce cuvinte i-ai spus de le regreti si tu, de multe ori persoanele care se cearta des si isi spun cuvinte urate, cu timpul devin indiferente!

| SuntFataInPlm a răspuns (pentru Violleta2022):

3 luni chioaro