Cred ca te-a ranit in amorul propriu,o sa iti revii cu siguranta, ai doar orgoliul ciufulit, cat priveste dragoste cu sila nu se poate, nici tie nu ti-ar placea sa se dea la tine o urata sau o persoana de care nu te simti atras, cauta alta cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda
Sa-ti gasesti cat mai repede alinarea in bratele altei colege.Degeaba mai plangi, degeaba mai speri.Viata merge inainte si trebuie traita.
Totusi sa nu fie o problema medicala? nu am mai patit asa ceva niciodata ...sa fie doar de la psihic?
Totusi nu e o problema medicala? sa fie doar de la psihic? ma gandesc numai la ea zi si noapte, stiu ca suna aiurea dar chiar asa este
1. pune penisul în niște fașe ghipsate, udă-l și ai rezolvat-o! Beton rămâne!
2. fă-i o poză, o scoți la imprimantă și îi pui mustăți, cocoașă etc. Cu timpul - o să-ți treacă!
Sa stii ca e normal ca atunci cand ai o problema sa nu ai chef de sex,eu sunt femeie,nu e acelasi lucru desigur dar atunci cand ma streseaza ceva nu imi e mintea sub nici o forma la sex, presupun ca asa e si la voi barbatii, in definitiv sexul este condus de creier, eu sunt convinsa ca dupa ce vei scapa de obsesia ta cu persoana respectiva iti vei revenii, cel mai bine ar fi sa cauti o alta pretendenta si vei vedea ca lucrurile se rezolva de la sine