| Gunter91 a întrebat:

De ce fetelor frumoase le plac baietii bogati, smecheri si tot asa? Adica de ce nu prefera un baiat ca mine, serios, inteligent [ recunosc ca nu sunt o frumuseete a naturii si sunt timid]. Fetele din ziua de azi Se uita la aia cu bani! DE CE?

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

Fie ca au cite 12 - 14 ani sau chiar peste 18 pe fete mereu le-au atras, le atrag si le vor atrage cei mai instariti. E pur si simplu o lege universala : femeile au nevoie de protectie, si atentie. Cei mai instariti le cumpara de toate, le indeplinesc orice capriciu si ele sunt destul de satisfacute. Uneori incep sa le urasc : sunt majoritatea naive si egoiste (cel putin cele care le cunosc) le cad ochii dupa cei cu masina, mor dupa cei in smoking scump. Dar asta-i viata cei mai puternici mereu cistiga cei slabi se pierd asta-i legea sociala in zilele noastre.

20 răspunsuri:
| Gunter91 explică:

P.S: Nu sunt sarac, dar nici nu dau pe afara de bani.

| roxiada a răspuns:

Nu generaliza! Nu chiar toate sunt la fel, mai exista si uscaturi in padure dar ai rabdare si fata potrivita o sa iti apara in cale candva! majoritatea se lasa orbite de chestiile materiale pentru ca au impresia ca vor fi candva ale lor dar se inseala!

| k1d0 a răspuns:

Din cauza ca aia le rasfata ( Le cumpara tot ce vor )

| neutrino a răspuns:

Ce sa faca cu unul ca tine, care se plange mereu si e lipsit de modestie? Tu nu muncesti pentru bani? Si atunci cand o fata frumoasa poate impleti frumosul cu utilul, de ce te-ar alege pe tine? Pentru a bea un suc cu tine? Nu te supara, dar aceasta e realitatea zilei de azi si la asa-zisa ta inteligenta trebuia sa vezi.

| Dy20 a răspuns (pentru neutrino):

Un suc pe care si l plateste ea. (experienta proprie) laughing)

| hellaw a răspuns:

Pai nu stiu cum sta treaba dar serios acum eu nu mas uita la un baiat serios si timidlaughing imi plac bad boyssmug...nu neaparat bogati. asta ethinking

| deea_6544 a răspuns:

Bani vor banii

| Euletitia a răspuns:

Buna! Nu toate fetele sunt asa, crede-ma. eu, spre exemplu, nu doresc sa intalnesc un baiat bogat, ci unul sincer, care sa ma iubeasca cu adevarat, sa nu ma insele, sa nu stea doar pentru sex cu mine si sa imi arate afectiunea lui, sa fie tandru, romantic si sa ma arsfete. pentru mine, aspectul fizic si starea financiara apartenerului nu vor fi niciodata criterii si nu os pun ca sa ma laud sua ca sa ma bag in seama, pur si simplu spun cum vad eu lucrurile. bafta sa gasesti acea fata care va sti sa te aprecieze pnetru ceea ce sti, nu pentru marimea portofelului sau pentru aspectul de Fat-frumos.

Răspuns utilizator avertizat
| adriang95 a răspuns (pentru neutrino):

Aha, și atunci de ce dracu' toate fetele spun că nu sunt materialiste?
Da, mă găsesc în aceeași categorie socială cu cel ce a pus întrebarea, dar nu mă simt rușinat, nu mă simt descurajat pentru că am aflat că sunt și fete mai ok (dar care, din păcate pun accent pe vârstă - am 17)...
Mi s-ar părea corect dacă ați fi sincere (nu suport fetele care nu pot fi sincere nici măcar cu ele, cele care nu au curajul să recunoască ce sunt, cele FĂRĂ coloană vertebrală)... Am ajuns să mă înec în amarul vieții în care trăiesc pentru că nu sunt genul de om cu zecile/sutele de lei în buzunar zilnic, dar am decis să arunc amarul pe o foaie sub formă de versuri, știind (din propria experiență) că există și fete ok, dar trebuie să mai aștept (cum am spus, vârsta este un impediment fiind puține fete sub 18 ani care au mintea coaptă).
Și nu mă lua pe mine cu munca pentru că pun pariu că toți proștii cu bani (sub 20 de ani) sunt finanțați exclusiv de părinți, eu făcând „muncă patriotică" din bun simț pentru părinții mei, singura răsplată fiind împăcarea morală cu situația mea știind că mi-am construit un început de viață pe spatele meu, pe capul meu, fără pile, fără bani...
Sunt genul de om care ar face orice ca să obțină ceva, dar unde e acel „ceva" care merită obținut? Și în ciuda situației mele financiare sunt dispus să fac un sacrificiu (cât să nu îmi compromit propria persoană/mentalitate) pentru o fată ce merită...
Nu mă crezi? - Nu îmi pasă!
Vrei să mă critici? - Dă-i drumu'!
Vrei să mă compătimești? - Abține-te!
Sunt sătul de povești, de miștouri, de nenorociți, deci îți poți da seama ce fel de persoană sunt...

@Gunter91: Nu te descuraja, fă-te descoperit (un blog ar fi cea mai ușoară cale), fii cineva, fii EGOIST (pentru că nu merită să contezi în ochii unor oameni care se bazează pe tot ce e comercial), caută în continuare și vei găsi ce îți dorești ȘI NU CERE NIMĂNUI PĂREREA, fii spontan (și repet) FII CINEVA!
Bafta!

| adriang95 a răspuns (pentru Euletitia):

Sunt curios câți ani ai? (daca esti între 15-18, jos pălăria... dacă nu, ai grijă cum îți conturezi viața)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ele vor bani bogatie, doar umnele vor asta, pentru ca cunosc o fata din oras care era frumusica de felul ei si s-a casatorit cu un om simplu fara bani multi, un om normal.Ele pentru ca sunt mai urate ca dor sunt mai fitoase cu unghii lungi, rujuri scumpe, bijuteri din tari straie sitiu ca pot atrage pe oricine care este bogat1Dar de ce crezi tu ca ele sunt frumoase? Cu au rochite nu stiu cum sau ce? Ele, ca sa vorbim serios, nu sunt asa de dragute (poate in interior or fi) dar cu silicoane si de toate iti plac tie? Tu esti genul de om cuminte dar ele vor ceva mai... prostut de minte ca sa isi faca jocurile! Dar nu te schimba pentru acele fete! Cineva rebuie sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce vrei tu sa fii!

| neutrino a răspuns (pentru adriang95):

Inca un erou necunoscut.

| amos5000 a răspuns:

Le plac aia bogati cau bani si atata tot

| adriang95 a răspuns (pentru neutrino):

Hmm...Nu-ți gust ironia.

| Euletitia a răspuns (pentru adriang95):

Am 19 ani

Atunci se explica mentalitatea (exact cum am spus)

| Euletitia a răspuns (pentru adriang95):

Sincer, asa gandeam si acnd aveam 15-16 ani si acum.

| NoPersonMe a răspuns:

Nu e adevărat, nu la toate le plac acel gen de baieți.E mult mai bine să fii cu o persoană sinceră și să te iubească, decât să-ți facă toate poftele și să mai fie cu încă una sau chiar două.

Întocmai... Faci parte din ultimele generații de oameni care gândesc în general (ok, mai sunt și excepții în generațiile noi, dar sunt foarte rare și greu de găsit - iar aici îți spun din propria experiență).