| ALEXXXL19 a întrebat:

De ce fetelor nu le plac băieți virgini?

16 răspunsuri:
| Andreeaaadc a răspuns:

De ce baietii nu le plac romana?

| ALEXXXL19 explică:

Adică?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ALEXXXL19):

Adica nu ai scris corect gramatical happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de la fata la fata, nu generaliza. Nu cred ca virginitatea este un criteriu, e posibil sa nu le placa altceva, plus ca nu trebuie sa spui ca esti virgin sau nu, nu scrie in fruntea ta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza preselectiei naturale, fetele tind sa aleaga baietii care au cel mai mult succes cu alte fete.
Asta le face sa se simtã mai in sigurantã

| munteanuionvictor a răspuns:

Nu e o regulă.

| ShamelessQboy a răspuns:

Pentu acelasi motiv pentru care si unor băieți nu le prea plac fetele virgine, pentru că nu sunt inițiați, nu stiu cum sa se comporte si ce sa faca la capitolul sex!
Care fata are chef sa stea sa educe sexual un băiat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DIn acelasi motiv pentru care baietilor ( nu zic de toti, evident ) nu le plac virginele. Nu e placut sa faci sex cu o scandura. Doar sta acolo si se uita la tine si nu face nimic laughing

| RAY a răspuns:

Nu e adevarat asa ceva, fetelor nu le plac baieti urati de care simt scarba, daca esti frumos si esti virgin crezi ca numai te plac fetele? sa fim sinceri daca esti virgin de la 20 in sus nu prea esti ok din punct de vedere fizic sau ai probleme de socializare

| ALEXXXL19 explică:

Adică e vorba de mine am 21 ani și am ieșit cu o colega care o plac și am băut n-am ajuns la actul sexual că eram amândoi beți și cum nu știu prea multa parctica decât teorie îmi era frică să nu o las gravita, i-am spus după o perioada de ce n-am făcut sex și i-am zis că sunt cam ciudat că am 21 ani și sunt virgin și ia mi-a zis că îi pare drăguț.

| Anonim428 a răspuns (pentru ALEXXXL19):

Pe care*

| ALEXXXL19 explică:

Pe care ce

| Constantinescu_Robert_1998 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa-i zici ce relatii ai avut inainte cu fostele? Si de unde sa stie ca esti virgin sau nu? Ai incredere in tine si lasa sa mearga lucrurile de la sine!

| Cortex a răspuns:

Fetele nu le plac baieti virgini pentru ca ei este virgini.

| ALEXXXL19 explică:

I-am explicat totu îl lupta de a trăi pe picioarele mele nu am mai avut timp de o relație de când aveam 16 ani. adică în Romania este greu sa trăiești singur pe drumul tau. Acuma sunt in Cehia și e vorba de o fata de aici.

| georgyanaaa a răspuns:

Pentru ca nu stiu romana si sunt prosti simplu si la obiectiv

Întrebări similare