Nu exista frumos sau urat. Exista imi place sau nu, nu-i poti face pe toti sa te placa, e adevarat ca aspectul face primul contact cu ochii dar caracterul conteaza nu aspectul si la cum esti de exaxperat cred ca esti adolescent undeva la 15 ani, stai linistit ca aspectul se schimba cu timpu si oricum nu conteaza daca iti place sau nu de tine, trebuie sa te accepti asa cum esti. Nu iti fie rusine poti da fb tau linistit, daca nu ii place nu te adauga sau iti da remove, nu tu ai pierdut ci celalalt te-a pierdut. Gandirea pozitiva este cheia.
Hei! dar nu exista sunt urat Orcine e frumos in felul lui... crezi ca va exista vreo persoana sa placa tuturor? nu. Fii mai increzator si incearca sa comunici mai mult cu cei din jur
Salut!
Nu exista persoana urata sau persoana frumoasa. Fiecare percepe frumosul sau uratul in felul lui.
Ce bine te incadrezi in caracteristicile unui fost coleg, doar ca el este dislexic, nu se descurca sa vorbeasca in fata multimii, nu vorbea, abia scotea un cuvant, unii il considera ciudat, nu vorbea cu el, il loveau si radeau de el.
De altfel si eu doar ca nu imi spunea sau facea nimeni nimic, pur si simplu discutam necesarul, nu sunt o persoana sociabila si extrovertita.
Nu se apropia nimeni de el, adica il evitau. Si lui ii spuneau cioara :((.
Niciodata nu l'am auzit sa imi spuna ''Ce faci? '' Doar eu il intrebam. Si cand imi raspundea de exemplu. ''Bine'' culmea nu intreba niciodata ''Tu ce faci? '' :))
Dupa doi ani.WOW m'a intrebat, am ramas (O_O) :)) BTW : Si el era brunet :x
Daca stai sa te gandesti sunt persoane care au probleme mult mai grave decat tine
Aspectul fizic ...cosurile, exista tratamente pentru asa ceva.
Noi, persoanele introvertite, care nu socializam foarte mult avem dezavantajul de a nu ne acomoda in societate asa cum o face toata lumea. :(
Atunci cand nu vorbesti esti privit dubios si evitat ca si cum ai fi un ''serial killer''. Stiu iti este mai usor sa scrii sau sa comunici online decat sa o faci ''face2face'', si mie imi este greu, la cate lucruri am scris pe aici, nu cred ca as fi fost in stare sa conversez in realitate
Fetele in general se uita in general dupa '' Badboys'' sau cei ''smecheri'' (cel putin asa se cred insa eu nu am aceeasi parere ..sunt bleah, bine nu zic ca nu trebuie sa ai propria opinie si sa ti'o expui civilizat, conversand nu genul ''pumnii mei minte nu are''.
Cat despre jigniri :)) ...Trebuie sa te gandesti : F%CK OFF
Cei care jignesc sunt cei mai ratati, eu stiu pentru ca cei care il jigneau, baietii ma refer, fetele nu ziceau nimic, doar il evitau, cum spuneam baietii care il jigneau erau niste paraziti, needucati, minte ingusta, se credeau '' macho'' dar erau =)))
Daca nu iti convine ceva la tine, schimba'l acum, oricare ar fi acela : fizic, mental, orice.
Dar sa nu uiti intotdeauna ca trebuie sa fi bun :)
Cat despre relatie nu iti face griji, totul va fi bine, vei gasi persoana potrivita.
Uite aici doua melodii inspirationale, de altfel preferatele mele :D :
La asta fi atent la versuri, este in engleza, dar are mare dreptate
'' Frumusetea este in interioriul tau, nu ii lasa sa te doboare '' - ceva de genul.
https://www.youtube.com/watch?v=qHxlzcAPbBE
Si asta care te motiveaza sa lupti pana la capat :
https://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA
CEA MAI BUNA CALE ESTE INDIFERENTA, INDIFERENTA NU LOVESTE, INDIFERENTA UCIDE :D
Succes!
Urâţi ăia de care zici tu care au iubite frumoase au un singur lucru pe care tu nu îl ai... încrederea, asta contează mai mult ca toate şi desigur să fi un băiat educat. Doar fi încrezător şi fetele o să vină.
Aici nu este vorba de cum arati si de cum te simti, daca tu te crezi urat ce cerinte mai ai de la alti. uitate in ognlinda si o sa realizezi ca nu esti chiar asa d eurat pe cum crezi tot ce i lipseste este un pic de confudenta si cam atat! fetele in general sunt atrase de un biat cu multa confidenta care stie ce vrea, chiar daca nu ai multa poti sa te prefaci ca ai si p.s. nu mai incerca sa iti gasesti iubita online go out there and live for once
Zi mersi ca esti sanatos, si daca ai sanatate pe restul` le faci tu. Ai incredere in tine, si in curand o sa vina si vremea ta!
Bună. Dacă tu nu ai încredere în tine, cine va avea? aşa cum eşti, iubeşte-te şi ai nădejde în Dumnezeu. Nu ai spus câţi ani ai. De ce îţi este ruşine să te arăţi, dacă o fată te place nu îi va fi ruşine cu tine, nu mai asculta la comentariile răutăcioase ale celor din jur, ştiu băieţi care cred lucruri asemănătoare despre ei dar pentru mine ei sunt frumoşi, ştiu pe unul cu urechi clăpăuge care are iubită o fată populară într-un cerc de prieteni. Nu se reduce totul la partea exterioară, fiecare fată vede într-un anume mod, te va plăcea şi gata, tu nu te lăsa amăgit de răutăţile celor care vorbesc urât că nu ştiu ce spun. Omul, oricât de urât ar crede că este, cu nădejde în Dumnezeu, la momentul potrivit va primi şi ce caută, nu o să fi singur. Acum fiecare face ce vrea, cum vrea...
Hei,hei! Iubeste-te intai pe tine insuti si accepta-te asa cum esti. Incearca sa faci in asa fel sa iti arati calitatile si sa iti ascunzi defectele.
Iesi in lume si socializeaza, citeste.
Nu trebuie sa te retragi din cauza fizicului tau. E una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face. Daca nu poti atrage lumea cu fizicul tau, incearca altfel. Cu inteligenta, sau amuzamentul. Sigur ai niste calitati care te califica pentru a fi un prieten sau un iubit bun. Trebuie doar sa-ti gasesti calitatile, si sa le exploatezi. In legatura cu acneea, poti incerca niste tratamente, multora le-a trecut. Sau la tine poate e din cauza varstei. Succes!