anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva vreme prietena mea s-a despartit de mine si acum ea imi tot trimite mesaje sa mai vorbim si noi si sa ma duc la ea (ea sta intr-un sat din apropiere)sa ne vedem ca ii e dor de mine, si nu am fost. Acum cateva zile a fost ea la mine in sat cu cativa prieteni deai iei si nu ma prea bagat in seama.Ia imi spune ca sa vorbim prin mesaje sa nu ne vada cineva ca iasa povesti.Credeti ca mai are rost sa vb cu ea daca nu vrea decat sa vorbim? (cand vorbesc cu ea imi tot aduc aminte de clipele frumoase petrecute impreuna)

Răspuns Câştigător
| Alessia_Alexandra_1992 a răspuns:

Ar trebuie sa pastrati ceva vreme distanta, din cate observ ei nu prea ii pasa de tine si face totul pe ascuns, din toata relatia asta tu ai iesit cel mai afectat. Nu-i mai raspunde la mesaje si pastreaza distanta cel putin pana o uiti, sau gaseste-ti alte ocupatii, taie raul de la radacina. cu cat o lungesti cu atat mai tare o sa suferi.

5 răspunsuri:
| catavei a răspuns:

Lasa deoparte amintirile si concentreaza-te sa o intelegi, intreab-o cum stau treburile din puncul ei de vedere si daca nu o simti ca vrea sa ramana cu tine atunci nu mai insista...

Răspuns utilizator avertizat
| NoSmile a răspuns:

Buna. Probabil si-a dat seama ce alegere gresita aluat nespartidu-se de tine si de aceea iti trimite mesaje. dar de ce se ascunde?! poate ii e teama de ''povestile'' lumii pentru ca are alta relatie, sau pentru ca cineva din anturajul ei i-a spus ceva de genul ca e prea buna pentru tine, iar ea atunci a fost nevoita sa renunte la tine doar pentru ca s-a simtit aiurea. Sunt multe posibilitati. Vorbeste cu ea, spune-i ce-ti doresti iar daca nu ajungeti la o intelegere nu ii mai raspunde, isi va da singura seama ca a gresit si-si va cere iertare. Asta doar daca te iubeste cu adevarat. Bafta!

| Gone15 a răspuns:

NaughtyFamousIrresistible Tu esti taranul nu eiwinking!

Răspuns utilizator avertizat