nu stiu ca eu sunt virgina dar dinauzite stiu ca este km nasol prima oara t doare fte taredar nusitu ma pui p ganduri :-s
Prima oara este foarte dureros.incearca sa folosesti lubrifiant.si sa va incalziti inainte. un preludiu ceva.
Depinde de fiecare fata, in ceea ce priveste durerea.depinde ce fel de himen ai.
exact asa eram si eu.
dupa prima data am zis ca nu mai fac in viata mea sex ca e dureros ca nu stiu de ce lumea zice ca e placut si asa mai departe.
dar deja de a2a oara s'au schimbat treburile.am simtit si placere nu numai durere. deci trebuie sa te gandesti ca o sa fie mai bine. o sa vezi
Buna. nu stiu ce sa spun.
nu am incercat. nu prea pot sa-ti fiu de ajutor. dar din experientza tuturor prietenelor mele care miau povestit. prima data este dureros. apoi ai o senzatzie placuta. nu stiu ce sa spun. poate cu mai multe incercari o sa treaca durerea. nu ii ceva ce ii permanent. si la inceput doare. mai ales fiind virgina.
sper ca te-am ajutat cu ceava. ai grija d tine :*
Trebuie sa ai rabdare! Nu e placut prima data, dar cu timpul o sa vezi ca o sa ti placa! Bucura te ca partenerul tau are rabdare cu tine si profita de asta. Discutati, spune i tot ce te framanta, ce vrei sa stii, si mai incercati!
AlexEjmecheru întreabă: