Cred ca te agati aiurea de trecut. La varsta asta este normal sa fi confuz si nu spun sa fi un "bad boy de carton", dar fi mai indraznet cand este vorba de o fata, sarut-o, nu-i spune ca vei astepta sa fie gata de sarut. Parerea mea este ca ar trebui sa te debarasezi de aceasta fata, esti tanar, cunoaste mai multe fete, cu ea oricum nu vei avea o relatie de durata, dupa 3 saptamani va plictisiti. Nu incerca sa ma contrazici.
Tu o placi, ea nu te place, motiv pentru care nu puteti avea o relatie. Si nu uita pe viitor ca intr-o relatie baiatul trebuie sa pupe fata, nu sa-i spuna ca va astepta pana la adanci batraneti.
Ce sa faci, mane, las-o sa isi ruleze comportamentul ciudat specific varstei. niciodata nu vei obtine ceva concret sau coerent de la o fata de varsta ei. de cand le vine primul ciclu pana le vine primul barbat hotarat pe treaba ele tot asa o vor adre... flower power, incurca pe toata lumea si sunt niste sucite, habar nu au ce vor! incearca sa faci o selectie si sa alegi raul mai mic. adica din toate ametitele poate gasesti una mai mare care e mai putin ametita si fa-ti treaba cu ei sa zici ca ai si tu o prietena. iar pe asta tine-o in continuare ca amica daca doar atata poate sa iti ofere pentru moment! succes!
Multumesc mult, dar motivul pentru care sunt curios este ca a zis ''da''' si chiar a intrebat pe cineva si i-a spus ca ''are o prietena'' -_- si ca acea prietena il place pe acel pr. etc De asta nu inteleg
Nu am spus ca nu o voi pupa, nu am fost niciodata emotionat . Dar tocmai mi se plansese de acel baiat ca de abia ce vorbise cu el si el deja trecuse la fapte si a zis ca nu suporta acel tip de baiati si am zis ca eu nu sunt asa si pot sa mai astept si m-a intrebat daca sunt dispus si pentru ea sa astept! si asta m-a si pus pe ganduri :/ poate e vina mea ca nu m-am dat si eu la ea inca de la inceput..cand...am inte; es de la mai multi ca era moarta dupa mine, poate nici nu se mai intampla ceva cu acel baiat daca veneam eu la timp... e posibil sa fie prea tarziu acum?
Iti bati prea mult capul cand pe altii nu-i doare nici macar in breton. Un refuz este un refuz, daca analizezi nu poti trece peste.