| UnderHopper a întrebat:

De vreo 6-7 luni vorbesc cu o fata.Am iesit pe fara si in tot acest timp ea a prins incredere in mine, eu in ea si tot asa.Eu o iubesc, ea ma iubeste.As vrea sa fim impreuna dar nu prea cred ca vrea.Mam obisnuit ca de fiecare data sa scriu ce simt si am scris ceva.La sfarsit am scris ceva de genul "Te iubesc si imi doresc sa fim suflete pereche". Atunci pe ea am vazut ca a deranjato faza asta si eu chiar vreau sa fim impreuna.Ce credeti ca ar trebui as fac? Ii sunt alaturi mereu, imi este altauri mereu.In tot impul asta ne-am intalnit si ne imbratisam, saruta atat pe obraz cat si pe gura.Dar din toate asta vad ca tot nu vrea sa fim impreunacrying. Credeti ca as putea sa fac ceva sa vine ea sa ma intrebe daca am vrea sa fim impreuna? Sa schimb ceva la comportament sau nu stiu...Cand ma vad cu ea rade aproape tot timpul.O fac sa rada ca sa se simta cat mai bine. Daca credeti ca imi putei da mai multe detalii, dati-mi add (florin_vectra2009).Daca credeti ca ma puteti ajuta si credeti ca va iesii ceva bun, dati-mi add.Multumesc anticipat.crying

Răspuns Câştigător
| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

happy Sincer eu zic, ca in momentu` ce vorbiti de 6-7 luni, va pupati/sarutati, cel mai probabil pupati pe buze si chestii o imbratisezi sunteti impreuna numai ca nu e chiar oficial, dar mai asteapta continua treaba la fel si la un momendat, o intrebi " Vorbim de atata timp, daca imi permiti sa te pup, inseamna ca si tu ma placi nu-i asa? Atunci de ce nu vrei sa fim impreuna daca prezenta mea te face fericita, eu zic ca ne cunoastem suficient de mult incat sa facem si pasu` ala happy " Spune asta... dar oricum mai e varianta sa ramai asa, fiindca faceti lucruri asemanatoare unei relatii happy oricum ce pot zice nu cred ca ai nevoie de prea mult vorbit, dar ar fi bine peste catva timp s-o intrebi, poate ii e frica sa fie chestia asta oficiala, poate ii este frica de parintii ei ca o sa afle prietenii si chestii..., dar ii spui ca daca e vruna din probleme puteti tine " secret " chestia asta nu prea mult la un momendat o sa afle si parintii etc happy si ajungeti un cuplu fericit. Sfarsit, ai si exemple a fost de exemplu o zi in care discutam cu iubita mea, ca nu ar vrea sa-i spuna mamai ei, dupa 2 zile de atunci mama ei a aflat de la altcineva etc, a certat-o un pic ca nu ea zis happy si a trecut cam mult de la evenimentu` ala si suntem impreuna deci incearca cum am zis happy Bafta! P.S Sunteti impreuna si asa numai ca nu oficial si nu va aratati asta asa mult fiindca aveti retineri, apoi daca veti fi impreuna se duc retinerile happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sarut-o cat mai des si nu o mai intreba nimic.

| cristimihailov a răspuns:

Si de ce nu o iei sa o intrebi direct?
Ceva de genul:

Poti sa fii atenta si serioasa la o intrebare? Ca am nevoie de parerea ta in ceva ce ma deranjeaza si chiar am nevoie sa stiu.

Eu te plac si vreau sa incercam sa fim impreuna. Dar nu stiu daca asta este reciproc.

Daca este, sa incercam.

Daca nu este, care ar fi motivul. Am nevoie de motiv simplu, clar. Fara scuze.

Ea si-a dat intr-un fel sau altul raspunsul la aceasta intrebare. Doar tu nu vrei sa il aflii.

| UnderHopper explică (pentru Coarna_Mihai_1990):

Iti multumesc enorm de mult. Dami add pe mess daca poti (florin_vectrra2009).Vreau mai multe detalii in privinta asta.Adica am inteles numai ca in unele situatii exista o mica paranteza.Astept sa imi dai add.Ai funda oricum.Mersi multwinkingDaca imi dai add ma poti ajuta enorm.Bafta in continuarewinking

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru UnderHopper):

Zimi niste ore in care esti pe pc sau mess ca eu nu stau pe mess si in unele cazuri nici pe pc, deci da-mi niste ore si poate o sa ma strofoc sa te ajut si chiar imi place poate mai aflu si eu chestii noi big grin