anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreun an m-am imprietenit cu un baiat si ne intelegem foarte bine si imi e cel mai bun amic. De vreo luna il privesc parca altfel. El e cam uratel...adica nu urat..nu e genu meu. Cred ca incep sa simt ceva mai mult decat iubirea asta ce o porti pentru un prieten. Cateodata ne privim amandoi in ochii si tacem, apoi el zice o gluma proasta de-a lui laughing... oricum mi-e frica sa ii zic ca
l-as placea ca sa nu ne stricam relatia asta frumoasa ce o avem. Ce ma sfatuiti? Si da.dau funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Alysée a răspuns:

Nu cred ca e iubire, stiu cum e.este doar acea curiozitate si in capul tau faza cu din prieteni devenim iubiti este ceva ca un roman de dragoste pe care tiar placea sal traiesti cel putin asa am simtit eu ca nici mie nu imi placea cuma arata.si am ramas amici si e f bine asa.dar daca tu simti ca e ceva puternic si nu te gandesti la alti baieti numai tu hotareasti.

4 răspunsuri:
| elissaB a răspuns:

Prietenie intre un baiat si o fata nu prea exista.Intodeauna exista la unul dintre voi sentimente, eu zic ca si el te place si simte ceea ce simti si tu.Eu zic sa incerci happy

| Demonull a răspuns (pentru elissaB):

Atunci o sa imi anunt toate cele 9988564 de prietene ca nu mai vorbim pentru ca ele simt ceva pentru mine.oh go on Eu sunt de parere ca exista prietenie intr-un baiat si o fata, poate se plac doar ca amici, de exemplu mie imi place cum gandesc si cum se comporta prietenele mele, dar nu e vorba de sentimente.~Poate apar si sentimentele si atunci ele trebuie dezvaluite LollyKissYou pentru ca, e posibil sa fii surprinsa ca si el are aceleasi ganduri smug deci se lasa cu lova lova happy

| Demonull a răspuns (pentru Demonull):

Intre *

| Tmcn a răspuns:

Apropie-te subtil de el şi vezi ce reacţii are. Prefă-te că apropierile sunt accidentale. A dat vreun semn de gelozie când îi vorbeai de vreun băiat sau ceva de genul?