| anonimteiubesc a întrebat:

Deci, acum 3 zile am iesit cu un prieten de-al meu si prietena lui prin parc...eu si prietena lui ne-am placut parca "dragoste la prima vedere" ea nu-l mai saruta. in fine si urmatoarea zi am iesit iar cu ei doar ca amicul meu a trebuit sa plece si am ramas eu cu ea, dupa ce am vorbit vreo 10 minute ea se apropie de mine si ma saruta, asta am continuat pana ce am duso acasa, urmatoarea zi o sun sa iesim si imi spune sa o las in pace sa uit ce s-a intamplat si chestii de genul, nu pot sa stau fara ea simt ca nu sunt eu, nu am vorbit cu ea de atunci nu am vazut-o, sunt distrus nu stiu ce sa fac?, am inteles ca s-a despartit de prietenul meu, nu inteleg de ce nu raspunde la telefon crying

Fara Mistouri Va Rog!
Multumesc Anticipat!
am 16 ani
[cine vrea sa ma ajute poate sa-mi lase un pm cu idu, multumesc:*

6 răspunsuri:
| ZipercooDe a răspuns:

Nu vrea sa vorbeasca cu tine pentru ca probabil stie ca tu te vei certa cu prietenul tau si nu vrea sa va faca probleme.

| RANGE a răspuns:

Poi si-a dat seama ca a facut o greseala, acum pe bune daca tie ti-ar face cineva asa ceva tie ti-ar convenii si mai e si prietenul tau al bun, sfatul meu uit-o nu se merita sa strici prietenia pentru o fata

| Alexakos a răspuns:

Cum ai putut sa faci asta prietenului tau? eu nu as face asta niciodata, si nici macar sa stiu ca nu mai sunt impreuna(el cu ea). fata si-a dat seama de prostia pe care a facut-o, si nu mai vrea sa vorbeasca cu tine pentru ca si tu ai facut prostia... asa ceva nu se face.

| anonimteiubesc explică:

Nu este cel mai bun prieten. el face misto de ea, eu pot sa spun ca o iubesc...si pana la urma numa insor cu prietenii!

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru anonimteiubesc):

Vei vedea mai incolo cum vezi zice.mai bine un prieten decat o prietenawinking te asigur :p

| BAIATUL a răspuns:

Ori a vrut sa faca misto de tine ori e confuza si nu stie sa aleaga intre tine si prietenul tau ii este greu sa realizeze ca dintr-odata ii place de tine...