Cum ai spus si tu pentru ea este o modalitatea de a se relaxa, ai discutat cu ea pe tema asta, se pare ca nu te-a luat in seama prea mult, deci: Ignor o. Nu o mai suna o perioada. Daca-i pasa de tine te va cauta ea.
Asa si am facut. Aveam ceva treaba si mi-am lasat telefonul acasa..Si l-am gasit cu 4 apeluri pierdute de la ea..Totusi am mai discutat pe tema asta si eu am cedat si am zis deja sa-mi raspunda atunci cand o sa poata..Si a zis "Nu, deja o sa-ti raspund mereu cand ma suni"..Si uite ca acum sun din nou..si iarasi nu raspunde.Ce ***?
Și eu mă joc. Dar dacă mă sună prietenul meu sau îmi dă mesaj, îi răspund, chiar dacă pierd acolo. Nu e jocul mai important. Acum depinde și de persoană, nu toți procedăm la fel. Poate e mai bine să îi dai mesaj, este scurt și poate răspunde mai ușor.
Daca ii face placere sa vb. cu tine iti raspunde oricum. Sau te suna ea cand poate si nu a2a zi. Poti sa iti faci timp 2 min sa vb. cu persoana iubita, dar cred ca ea s-a racit de tine. Sunteti si departe. Vezi sa nu iti pierzi timpul. Mie imi da impresia ca vrea sa te tina ca pe ace sau sa te faca gelos. Parere mea. Totusi daca insisti prea mult cu telefoanele e si vina ta, pentru inceput ai putea s-o lasi mai moale cu apelurile. Dar daca sunteti la distanta cum comunicati? Greu...
Si eu am trecut prin asa ceva. eu zic sa o lasi putin in pace pana poate isi da seama de ceea ce face
chiar a fost nesimtita cand a zis de promisiune...
beausingurlamasamea întreabă: