| DnZuuL a întrebat:

.Deci am o mica problema(cred). Iubita mea se joaca in jocuri si nu-mi acorda atentie -_-..Deci,Se tot joaca intr-un joc (in care joc si eu desigur)..Si mereu cand o sun nu-mi raspunde pe motiv ca "Sunt concentrata si oricum daca te sun nu sunt atenta la tine"..Eu personal cand ma suna ii raspund si ii acord atentie..Si am discutat pe tema asta si a promis ca o sa raspunda si ca o sa vorbim chiar daca este in joc.Problema este ca ea mi-a zis odata chestia asta "Este una atunci cand eu zic ceva,si una atunci cand eu promit". Deci efectiv s-a **** in promisiunea mea.O inteleg ca are acum examene la universitate, si are nevoie uneori de timp de relaxare..Totusi momentan suntem la distanta si ne vedem atunci cand avem timp, si eu sunt ocupat aproape toata ziua cu lucru..Si vreau uneori sa vorbim, si uite ca ma ignora.Ce sa fac? Sa incerc sa rezist? Sau sa-i "dau peste nas" si s-o fac sa vorbim chiar daca se joaca? Adica pot suporta cat de cat.Dar totusi.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ii face placere sa vb. cu tine iti raspunde oricum. Sau te suna ea cand poate si nu a2a zi. Poti sa iti faci timp 2 min sa vb. cu persoana iubita, dar cred ca ea s-a racit de tine. Sunteti si departe. Vezi sa nu iti pierzi timpul. Mie imi da impresia ca vrea sa te tina ca pe ace sau sa te faca gelos. Parere mea. Totusi daca insisti prea mult cu telefoanele e si vina ta, pentru inceput ai putea s-o lasi mai moale cu apelurile. Dar daca sunteti la distanta cum comunicati? Greu...

| scorpiaX a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva. eu zic sa o lasi putin in pace pana poate isi da seama de ceea ce face
chiar a fost nesimtita cand a zis de promisiune...

| BlackheartQueen a răspuns:

Și eu mă joc. Dar dacă mă sună prietenul meu sau îmi dă mesaj, îi răspund, chiar dacă pierd acolo. Nu e jocul mai important. Acum depinde și de persoană, nu toți procedăm la fel. Poate e mai bine să îi dai mesaj, este scurt și poate răspunde mai ușor.

| LoveSleep a răspuns:

Lasă fata să se joace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o pe ea să te caute.

Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns (pentru PrazPrăzescu):

Ți-a luat ceva laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Ririru a răspuns:

Cum ai spus si tu pentru ea este o modalitatea de a se relaxa, ai discutat cu ea pe tema asta, se pare ca nu te-a luat in seama prea mult, deci: Ignor o. Nu o mai suna o perioada. Daca-i pasa de tine te va cauta ea.

| DnZuuL explică (pentru Ririru):

Asa si am facut. Aveam ceva treaba si mi-am lasat telefonul acasa..Si l-am gasit cu 4 apeluri pierdute de la ea..Totusi am mai discutat pe tema asta si eu am cedat si am zis deja sa-mi raspunda atunci cand o sa poata..Si a zis "Nu, deja o sa-ti raspund mereu cand ma suni"..Si uite ca acum sun din nou..si iarasi nu raspunde.Ce ***?