| AnonimSpinit a întrebat:

.. Deci care ar fi cel mai subtil si simplu mod de ai spune unei fete ca o placi happy...

Răspuns Câştigător
| tania_5982 a răspuns:

O iei frumusel intr-un colt, si ii spui ca ai nevoie de putin ajutor din partea ei. Ii spui ca de ceva timp iti cam place de o fata (sau ca e o fata care ti-a furat inima), are par., ochii..., e desteapta, frumoasa, (alte calitati pe care le are), o cheama... (si spui numele sau porecla ei). Daca nu-si da seama (desi nu prea cred, dar exista si unele cazuri), o poti intreba cum ar trebui sa-i spuna acelei fete ca o place (sau cdaca ar fi in locul acelei fete, cum ar vrea sa-i spuna un baiat ca o place). Dupa ce-ti raspunde, ii poti spune ca o placi dupa cum a zis ea. Iti doresc mult succes!

6 răspunsuri:
| Sunnyツ a răspuns:

Candva, undeva... unde sunteti singuri. O iei frumos de mana, te uiti in ochii ei si ii spui ca o placi. Dar nu fa prostia sa-i spui din prima " te iubesc ", te-ai minti singur. Spune-i pur si simplu te plac, sau imi este drag de tine...fi cat se poate de sincer si sigur ea va aprecia asta.

| LineGuide a răspuns:

Cel mai subtil mod este de a spune ca:"M-am intalnit cu o fata, care mi-a furat inima.Are par...si de aici incepi sa o descrii privind-o in ochi.
Mult noroc!

| Different69 a răspuns:

Intra in vorba cu ea...incearca sa aflii cat mai multe despre ea, apropiete de de ea, fa-i mici cadouri etc.

Răspuns utilizator avertizat
| christianlaroka a răspuns:

Te comporti frumos cu ea, ii iei apararea in fata grupului, te plimbi cu ea cand e singura, o asculti cand are probleme, povesteste-i despre problemele tale, fa-o sa se simta importanta, iar daca vezi ca functioneaza si este atrasa de tine, sarut-o cand nu se asteapta, atunci isi va da seama sigur ce simti pentru ea.

| Mariana2B a răspuns:

Sa te comporti cat mai frumos cu ea si o sa isi dea singura seama. Sper ca te-am ajutat happy