| maite1303 a întrebat:

Deci imi place de un coleg dar lui ii place de prietena mea cea mai buna, desi ea nu il baga in seama si zice ca niciodata nu va iesi cu el.Credeti ca se va uita vreodata la mine? Va rog, spuneti-mi ce ar trebui sa fac, sa il uit sau sa ii spun ce simt pentru el? va rog sa ma ajutati

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Incearca sa ii spui ca il placi. Insa, imi pare rau sa iti spun... dar odata ce a placut-o pe cea mai buna prietena a ta, nu stiu daca va merge relatia prea bine, insa nu strica sa incerci. :*

| maite1303 explică (pentru Crisu):

Pai... el a aflat nr de tel al prietenei mele si o tot suna, iar ea s-a suparat din cauza asta si m-a pus sa-i zic sa o lase in pace.acum el zice ca a trecut peste. ce crezi ca ar trebui sa fac?

| DraGutZUul a răspuns:

Nu asculta astfel de raspunsuri(scuze Cris), am mai spus in nenumarate randuri,, dragostea e in 2 si nu se face cu forta''. Daca el nu te place asta e...Scuze ca trebuie sa spun asa dar asta e

| KeporLove a răspuns:

Dece sa il uiti? O sa iti pare rau mai incolo daca acum il lasi sa iti scape.
Acuma e momentu sa discuti cu el, daca acea fata la respins el e mult mai sigur intr-o depresie.
Discuta cu el, o sa vezi ca o sa se apropie de tine mai repede de cat crezi

| Crisu a răspuns (pentru maite1303):

Atunci, ai putea incerca sa ii spui ca iti place de el. Nu ai nimic de pierdut.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna!
Stii? Niciodata nu se stiewinking..De ce sa regreti peste catva timp ca nu ai reusit sa-i spui ce simti pentru el, in loc sa te gandesti ca relatia voastra poate functiona?
Poate el este doar atras de prietena ta.Plus de asta, incearca sa vorbesti cu el si spune-i happy Incearca sa vorbesti cu vocea ta si spunei...eu cred ca asa se va termina o durere. Fa'o acum, ce mai astepti? Fi directa, dar in acelasi timp arata-i ca-ti pasa. Incercarea moarte n-arewinking