| sayWhaaat a întrebat:

Deci, ma gandesc la lucrurile astea de foarte mult timp, in fiecare zi, si am constatat ca mie imi plac foarte putine fete, din cauza asta nici nu am o relatie, nu pentru ca nu sunt capabil, ci pur si simplu nu sunt fete in anturajul meu de care sunt atras.
Sa agat domnisoare doar pentru sex nu se pune problema, pentru ca unde locuiesc toata lumea cunoaste pe toata lumea, nu e ca in orasele mari.
Vreau sa spun, da, cand sunt beat, imi place de oricine, dar nu pot fi beat tot timpul.
Am eu o problema? Adica, nu stiu, nu e vorba de propriul meu ego, nu asta imi ridica standardele in materie de fete, ci pur si simplu, nu e ca si cum eu pot alege ce imi place si ce nu, oricat m-as chinui.
Si aici intervine adevarata problema, cand intalnesc o fata de care sunt atras cu adevarat, si asta se intampla o data la cativa ani, imi e rusine sa ma bag in seama, pentru simplul fapt ca sunt lipsit de experienta practica in domeniul asta.
Nu stiu, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Fara intentia de a te supara, asa este in viata: unii sunt capabili, altii nu.

12 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Problema nu e la tine, nu ai gasit tu inca o fata care sa-ti placa cu adevarat.
Problema ta e ca esti timid, ai mai mult curaj nu ai ce pierde, data viitoare cand intalnesti o fata care-ti place, intra in vorba cu ea si poate iese ceva.
Sa-ti zic un exemplu, uite si eu gasesc fooarte greu un baiat care chiar sa-mi placa.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Nu ar trebui să te consideri egocentrist, ci din potrivă ar trebui să te bucuri că ai gusturi selective.
Rămai aşa cum eşti, iar atunci când vei găsi o fată care să te atragă vorbeşte cu ea.
Era o vorbă: ''Cu ruşinea şi cu frica mori de foame''winking
O zi bună!

| mgtow a răspuns:

Unii ajung in pragul disperarii si spun ca se multumesc cu una urata stiind ca fac pasul asta mint ca sant fericiti dar ca sa nu stea singuri accepta ce prinde, alea frumoase niciodata nu ai sa le vezi cu copil sau ca sta multi ani alaturi de tine, imposibil asa ceva. Eu daca am dat de tipe bune au fost cam urate dar vroiau ceva serios iar alea care erau frumoase nebune pot spune cu capu la prostii. Trebe sa intelegi ca cine e frumos nu dureaza mult langa tine si actorii de la holywood se tot despart intruna.

| unknøwn a răspuns (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

Cum fac să-ţi trimit un mesaj privat, membru junior fiind happy?

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns (pentru unknøwn):

Dacă este ceva legat de problema de mai sus, poţi lasă un simplu comentariu happy

| unknøwn a răspuns (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

Îţi spun dacă eşti fată ascultăreaţă şi modifici la setările contului să poţi primi mesaje private de la toţi membrii.
happy

| unknøwn a răspuns:

Legat de problema ta.
"
Si aici intervine adevarata problema, cand intalnesc o fata de care sunt atras cu adevarat, si asta se intampla o data la cativa ani, imi e rusine sa ma bag in seama, pentru simplul fapt ca sunt lipsit de experienta practica in domeniul asta."
Asta e SINGURA problemă.
Aia cu "nu îmi plac prea multe fete" e doar o scuză.

| ang31989 a răspuns:

Nu cred ca ai o problema neaparat ci pur si simplu nu sti unde sa cauti fete de care sa fi atras, ai grija sa nu alegi pana nu mai ai ce culege (vorba romanului) si nu uita ca in final o femeie alege un barbat nu invers (cu riscul de a se ofensa unii)! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Scurt si la obiect!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns (pentru unknøwn):

De,,ascultăreaţă' ce sunt am făcut un efort şi le-am modificat happy

| sayWhaaat explică (pentru neutrino):

Esti un tip inteligent, si nu stiu daca asta a fost intentia ta, sau nu, insa sutul asta in fund m-a ajutat mai mult ca orice alt raspuns, multumesc.

| neutrino a răspuns (pentru sayWhaaat):

Am sperat sa intelegi mesajul meu si sa nu o iei drept insulta. Ma bucur ca ai inteles ceea ce am dorit sa-ti transmit. O seara buna!