Salut.
Viata asta e o binecuvantare ca o triar,chiar daca uneori se intampla lucruri rele sau nu se intampla asa cum vrem noi.Cel mai probabil te-ai simtit singur si intr-un mod ciudat,si in acest fel s-a format un atasament la distanta sa zic asa fata de ea, vazand-o ca e frumoasa, ai ramas cu ea in gand, probabil ai avut anumite ingrijorari legate de viata de zi cu zi sau o problema, poate neconstientizand ca o ai si ai simtit nevoia de cineva langa tine.Nu e ceva de rau desi pare ciudat.Frumusetea nu e totul in lume la fel cum nici banii nu sunt totul in lume.Frumusetea e minunata dar e definita in acelasi timp si te sufletul persoanei respective,de cum e ea, nu doar de ceea ce se afla la exterior, necunoscand-o niciodata nu iti poti da seama cum ea ar fi, si nici pe atat sa te poti indragosti de ea, iubirea necesita timp, nu poti spune ca iubesti pe cineva de la prima vedere emotia aceia care o simti atunci la prima vedere sunt 'fluturasii din stomac' care iti creeza asa o senzatie.Sa te sinucizi e cel mai josnic lucru posibil pe lume, indiferent ce probleme ai avea, si ceea ce ai tu nu e o problema, poate o mica frustrare dar asta trece.Intr-o zi o sa intalnesti o fata pe care o vei place, respecta si chiar iubi la valoare ei, cu frumusetea si in acelasi timp cu defectele ei, cineva pe care poti simti langa tine, vedea, atinge si avea grija, si asta se va intampla cu siguranta chiar daca acum zici ca in fiecare fata o vezi pe ea.Nu are rost sa te mai gandesti, cine iti e destinat tie va fi langa tine mai devreme sau mai tarziu, indiferent daca treci sau nu prin mai multe relatii, pana la urma o vei intalni pe cea care are sa iti fie aleasa.Linisteste-te,mergi cat mai mult in locuri gen localuri frumoase,unde sa fie oameni,si da, desigur fete, analizeaza lumea, asculta muzica, elibereaza-ti gandurile si sunt convins ca o sa treci peste, bea ceai, e relaxant te calmeaza, si o sa fie foarte oke pe viitor.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
De ce ai iubi ceva ce e mort? Nu mai bine iubesti o fata care te pupa sau iti zambeste?
Dar pe mine ma deranjeaza ca era cea mai frumoasa..acuma, poate o sa imi treaca, dar ea era cea mai frumoasa fata. , daca nu era moarta, imi trecea pana acum, dar mor de tristete asa. ca era frumoasa si s-a sinucis, asta pentru ca a fost filmata beata moarta de fostul ei intr-o toaleta, la o petrecere. si au aparaut comentarii rautacioase pe fb etc, si imi fac filme in cap cum statea ea in toaleta moarta de beata si sunt intristat;(, pe cancan scria ca a inceput sa apara in filmulete deocheate, dar asta cred ca e vrajeala. oricum, are si o poza cand arata degetul mijlociu pentru fostul, si el pentru asta a pus video-ul pe net din cate am inteles, si s-a sinucis.dar ma tot gandesc asa, daca era c*rva sau nu. dar nu pot invata, nu pot face nimic, ma gandesc la ea..., ce melodii sa ascult? (sunt rapper, excluse manelele).
Poate acum ții se pare cea mai frumoasă, nu mai trăii în trecut, viață are urcușuri și coborâșuri, crezi ca nu o să mai iubești? Așa am zis și eu pana acum o săptămână când brusc m-am îndrăgostit de o fată care timp de 3 ani mi-am bătut joc, sunt sigur ca o să mai iubești, de acest sentiment care e ca un "blestem"( în sensul bun al cuvântului) nu o să scapi niciodată de acest sentiment. Nu zic să o uiți pe respectivă, da gândeștete ca ea te vrea pe tine fericit și iubirea aduce fericirea. Iubește ca e prea frumos! (PS: nu dau sfat pentru funda, dau ca să ajut ca așa sunt eu fericit, deci da fundă cui vrei dar nu mie, te rog)
Spune-mi si mie, daca era atat de perfecta, de ce ma rog s-a imbatat pana nu mai putea sa stea in picioare?
Iubirea, iubirea te inalta, te inalta cat mai sus, la spanzuratoate. Nu stiu ce zic, cauta pe net si citeste ce este iubirea, dragostea, dragostea la prima vedere. Si atunci ai sa gandesti altfel. Eu nu pot sa scriu atat aici. Mult succes...
Faza este ca o sa mi se para mereu cea mai frumoasa, pentru ca era catalogata cea mai frumoasa fata din novara. :/
Trebuie sa incerci sa o uiti.
Doar nu o sa suferi pentru cineva mort, care nici macar nu te cunostea.