Nu te teme. De ce să îți fie frică? Poți să te duci tu la ea și să o scoți. Dacă o să îți fie frică când o să o inviți, ea va simte asta, crede-mă.
Ai curaj! Spune-i că îți pare rău pentru tot și că vrei să o luați de la 0. Dacă zice "nu" poți, când ieși cu ea să fii foarte atent cu ea și să vadă că tu chiar îți dorești.
Deci, tupeu!.
Daca esti sigur ca ea inca te iubeste, ar trebui sa fie usor. Incearca sa o cuceresti din nou cu zambetul tau, si incearca sa o faci sa isi recapete increderea in tine, sa fii sincer ( este un lucru foare important ), sa fii romantic, nu un badaran. Trimite-i mesaje, vorbiti mult, asta e o metoda. :* Asta e sfatul meu. Sper ca te-am ajutat!
Bună!
Nu o poți obliga. Dar, poți să îi arăți asta prin gesturi fine. Gen : dacă vă întâlniți într-un loc să îi oferi geaca ta, dacă îi e frig. Ai putea să vorbești la telefon cu ea, despre : cum îi mai merge de când nu mai sunteți împreună ORICE.
Poți să mai vorbești cu ea pe mess, pe fb să o etichetezi în postări și așa mai departe.
Sper că te-am ajutat.
Peace ^.^.
Pai vorbesc cu ea tot timpul Ne mai intalnim si la scoala....ma gandeam sa o invit sa ne plimbam pe undeva. Dar totusi ma gandesc daca va zice nu, deoarece notivul despartirii noastre a cam fosst orgolil meu..ca mi-a zis cv de fostul' si acum cand am realizat ce am pierdut ...doare
Da, nu s-a gandit.
Cum dracu' sa nu te gandesti la asa ceva?
Prietene, a fost un "Nu" voalat, asa.
Eu nu as fi chiar asa sigur in locul tau,in primul rind ai pus-o intr-o postuta proasta, dupa ce ai facut acel gest frumos, ai dat cu bita in balta, spunindui daca vrea sa fie cu tine, gestul tau ..de la sine a "spus " intentia ta,era mai mult ca suficient, tu ai fortat nota si ai facut-o sa-ti spuna ca se va gandi, nevrin sa-ti strice dispozita pe moment, sa te raneasca, daca ea a spus ca nu a luat o hotarire..nu deveni insistent, te va cauta sa-ti spuna ca si-ar dori sa fiti impreuna daca asta si-ar dori!