Mai bine ai discuta pe facebook cu ea, nu iti trebuie neaparat numarul ei atata timp cat facebook-ul are chat
Incearca sa o cunosti mai bine virtual si apoi da-i o intalnire, cine stie, poate lucrurile vor evolua in bine
Nu te supara stii de fapt daca exista cuvantul,, altcumva``?
Mai cultivate...
Pai dc ai vrea sa o faci daca a zis ca are prieten? daca cumva afli ca nu are prieten spune-i ca ai sentimente pentru ea, dar civilizat nu urli dupa ea ca vrei so no-.- si daca cumva are un prieten, si chiar vrei sa fi cu ea inprietenestete cu ea dar fara sa te dai la ea, in caz ca renunta la prietenul ei tu vei fi urmatoru
Si eu le zic la multe fete care nu le cunosc,ca is frumoase,ca ii sta bine tunsoarea,si o gramada de lucruri si la fete mai urate le zic sa se simta ele bine,nu inseamna ca imi place de persoanele respective,o fac sa socializez putina caterinca mai subtila,sa vad cat o duce capu si mi se pare normal sa-ti zambeasca fata ca asa ii normal,la un compliment sa raspunda frumos. Daca esti barbat te duci direct in curte la scoala si ii spui direct vorbesti cu ea ii ceri numarul,o invitit undeva la o cafea sau un suc si vorbesti acolo mai multe tu cu ea,sa trimiti colegi sa vorbeasca pentru tine si biletele anonime is prostii, mergi ii explici situatia personal, daca te refuza nici o problema, is fete destule daca te respinge. Daca esti respins, nu pari nici un prost, se mai intampla in viata si sa fii respins la toata lumea.Asta ii o prostie ca par prost daca ma respinge,ca ce spun colegii despre mine, lasa-i sa spuna ce vrea, nu ii treaba lor, prost esti daca nu poti sa porti o conversatie cu o fata, nu daca esti respins de fata respectiva.Numai bine!
Daca tot raspunzi raspunde la ce te intreaba omu` cere ajutoru, are fluturasi in stomac si tu`i spui de o litera
Scuze, de obicei nu ma bag intr-o discutie, dar "altcumva" exista in dex.
Vorbesti cu ea pe internet, sunteti prieteni ( cum o fi asta, nu stiu), esti curajos, dar nu ai curajul sa vorbesti cu ea. De obicei faci curte unei fete care nu are prieten si crezi ca ai ceva sanse. Asta numai tu stii.