anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Deci,vreau sa va intreb, imi place de un baiat,el e cu un an mai mare decit mine,imi place de el,dar nu ne cunoastem,nu am vorbit aproape nici o data,dar cind sta in preajma mea el se uita la mine(cite odata cu gura cascata)iar alte dati nu se uita,special,eu stiu ca el a vorbit cu prietenii lui despre mine,si stiu ca si el ma place(o prietena a auzit cum ii spunea el unui prieten din clasa lui)daca nu se uita el se uita prietenii lui la mine,si in ultimul timp ma cam dau de gol ca incep sa tip pe coridoarele scolii toate prostiile care imi vin in cap,si ma inrosesc,destul de tare, si prietenii lui ma cam spioneaza cu un zimbet neobisnuit pe fata))).Se uita rau la baietii care ma agata, nu ii place asta deloc.Treaba asta se intimpla de mai mult timp,dar in fine,el e cam timid,ba chiar foarte,si nu stiu cum sa fac ca sa se apropie el de mine(nu eu de el).Va rog scrieti sfaturi cum sa ma port ca sa faca in sfirsit primul pas, dar va rog fara variante ca:fa tu primul pas, sau ceva de genul. FUNDA!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pentru inceput ai putea sa-i zambesti atunci cand se uita la tine

| Anailyn a răspuns:

Daca este timid, nu ai sanse sa il faci sa vina la tine. In mintea lui poate tu pari o fata inabordabila sau greu de cucerit, de aia nu are tupeu, sau si rusinea fata de prietenii sai. Eu ti-as recomanda sa te aproprii de el, in sensul sa raspunzi "jocurilor" prieteniilor sai si asa te poti apropria de el. Doar cand va veti cunoaste si veti fi prieteni vei putea afla cu exactitate sentimentele lui. Sau incearca sa dai like-uri pe facebook, sa il adaugi pe messenger la prieteni si chiar sa vorbesti cu el. Daca ai facut odata lucrul acesta el va vedea ca nu esti asa cum crede(chiar daca nu esti in realitate) si va prinde curaj. Tu dai doar un deget, si el iti va lua toaaata manalaughing Daca binenteles te place

| うつ病時間が経過するまで a răspuns:

Nu trebuie aici mare filozofie, e simplu, te legi cu prietenii lui sau chiar cu el, nu stiu de ce pe TPU toti baietii isi timizi, incearca sa folosesti ceva variante din raspunsurile de mai jos. succes.

| Gigs13 a răspuns:

Pai, ai putea sa intrii din greseala in el pe hol, ca sa aiba motiv sa iti zica ceva, sau cere si tu ceva de la el, o foaie un pix orice ca sa aiba motiv mai tarziu sa te salute, sa iti vorbeasca... stiu ca orgoliul e mare si nu vrei sa faci tu primul pas, dar daca nu merge nici cum, atunci ar fi mai bine sa mergi la el si sa ii spui un ceaw, si un ce faci laughing sau ai putea sa te uiti la el mai mult, chiar daca se uita si el, chiar mai bine si sa ii arunci o privire mai dulce, muscate de buza putin crede-ma merge, chiar daca sunt baiat laughing cauta orice mic lucru care ar putea sa il faca sa iti spuna un cuvant sau doua... sau ai putea sa vorbesti cu un prieten care il cunoaste ca sa va faca cunostinta, asa din intamplare big grin