| Nutzuu a întrebat:

Decii, astăzi am ieșit afară cu un prieten foarte bun și o fată (prietenă bună). Mie îmi place de ea. Ne țineam de mână ( eu cu ea), ne luam în brațe, ne pupam, etc. Când ea a plecat am condus-o în stație că a plecat cu autobuzul. Vroiam să o sărut, dar a ferit capul și m-a pupat pe frunte. După mi-a spus și ea și prietenul meu că sunt împreună... Sau sărutat când a plecat, iar eu am rămas cu el. Noi ne băteam amândoi la vrăjeală, după ce a plecat ea, Dar ne băteam la mișto că era zăpadă. Suntem prieten foarte buni și nu m-am supărat pe el. Eu o iubesc și o plac, dar nu știu ce să fac. crying Help pls.

11 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Buna faza, sa te pupi cu prietena prietenului tau de fata cu acesta.

| Nutzuu explică (pentru Emilian65):

Ciudat.știu, dar el nu mi-a spus nimic și acum tot îmi spune că nu trebuia să mă dau la ea și nu știu eu ce. Dar eu nu știam că e cu ea că dacă știam nu mă mai făceam atâtea. -_-

| fadnox a răspuns:

Mai, ce prieten ai

| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns:

Hey...
Ce sitoatie nasoala. Eu, sincera cred ca ai avea sanse. Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa mergi si sa-i spui ca o placi, altfel, cred ca o sa regreti.

| Nutzuu explică (pentru ღஜღpikapikaღஜღ):

Acum nici nu îmi mai răspunde la mesaje crying. Ce să fac? Cred că s-a supărat dar nu știu de ce. crying

| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns (pentru Nutzuu):

Pff... Pai, atunci du-te si spune-i in fata. Iar daca spune ca nu te place, inseamna, ca nu e destul de buna pentru tine happy

| Vladutz01 a răspuns:

Nu pre ai ce face,...

| Nutzuu explică (pentru Vladutz01):

Știu. M-am gândit că cel mai bine ar fi să aștept. Să vorbesc cu ei și să fiu prieteni cu ei. O cheamă Nicoleta, și pe 6 vreau să-i fac un cadou. Și de fapt i-am cumpărat niște cercei cu cristale Swarovski din argint și vreau să îi dau și niște trandafiri. Oare o să se supere pe mine? (am bani, dar nu vreau să vadă asta să nu creadă că mă laud)

| Criminal2 a răspuns:

Sorry ca ti-o spun dar renunta daca nu prea ai sanse.Dar daca prietenul tau nu ar avea ceva impotriva voastra surprinde-o intr-un mod placut, vezi sa nu intri in frendzone si sa te transformi intr-un iubit..Nu stiu daca ai inteles, dar ma rog asta eu as face.winking

| rebiik a răspuns:

Chiar daca-s fata..recunosc alege prietenia, e mai importanta..decat o relatie pentru o durata scurta de timp.

| Nutzuu explică (pentru rebiik):

De unde sa o mai aleg ca el nu mai vorbeste cu mine. -_-