Sorry ca ti-o spun dar renunta daca nu prea ai sanse.Dar daca prietenul tau nu ar avea ceva impotriva voastra surprinde-o intr-un mod placut, vezi sa nu intri in frendzone si sa te transformi intr-un iubit..Nu stiu daca ai inteles, dar ma rog asta eu as face.
Știu. M-am gândit că cel mai bine ar fi să aștept. Să vorbesc cu ei și să fiu prieteni cu ei. O cheamă Nicoleta, și pe 6 vreau să-i fac un cadou. Și de fapt i-am cumpărat niște cercei cu cristale Swarovski din argint și vreau să îi dau și niște trandafiri. Oare o să se supere pe mine? (am bani, dar nu vreau să vadă asta să nu creadă că mă laud)
Hey...
Ce sitoatie nasoala. Eu, sincera cred ca ai avea sanse. Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa mergi si sa-i spui ca o placi, altfel, cred ca o sa regreti.
Acum nici nu îmi mai răspunde la mesaje . Ce să fac? Cred că s-a supărat dar nu știu de ce.
Pff... Pai, atunci du-te si spune-i in fata. Iar daca spune ca nu te place, inseamna, ca nu e destul de buna pentru tine
Chiar daca-s fata..recunosc alege prietenia, e mai importanta..decat o relatie pentru o durata scurta de timp.
Mutubal întreabă: