| nijaschija a întrebat:

Salut TPU, doresc sa adresez o intrebare, m-am cunoscut cu o fata de 16 ani, eu avand 17 ani si am iesit la date. In timpul dateului am discutat despre noi, din discutie a reiesit ca doreste sa faca sex, ea fiind virgina. Eu nu as zice nu dar ma impiedica faptul ca ar dori sa o faca hardcore (gen sa o scuip, sa o bat) eu nu sunt genu si cred ca si-a facut o impresie proasta despre mine, eu m-am gandit sa ii fac pe plac, voi ce solutii aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am impresia că a vizionat prea multe filme pentru adulți. Nu cred că i-ar place proba practică pe viu.

5 răspunsuri:
| nijaschija explică:

I as da sa ii sara capacele dar e virgina si sunt grijuliu

| adrian54353545 a răspuns (pentru nijaschija):

Daca ea vrea sa ii dai palme, dai, da o in ***

| dullcat a răspuns:

Buna.Spune-i ca tu preferi altceva, nu cum doreste ea. Ce vrea e probabil rezultatul unor traume, fiindca da, acestea se rasfrang si asupra placerilor si fanteziile sexuale.Ciudat, dar asa functioneaza.

Ar trebui sa mai astepti pana o cunosti, nu sa sariti in pat din prima sau a doua intalnire.S-ar putea sa iti dai seama mai incolo ca nu vrei deloc o relatie cu ea, sau aventuri sexuale.

Daca totusi ajungeti in pat, folositi protectie adecvata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci chiar acolo am ajuns ca societate? Ca băiatul să se plângă că o fata virgină vrea sa facă sex cu el?
Fugi repede la mămica și până la 30-35 de ani să nu te atingi de vreo fată. E risc sa fi mâncat.
Și mai sunt unii pe aici cam de vârsta ta sau mai mari, care se plâng că nu-si pot găsi o fată pentru relație. Păi dacă sunteți toți feminizati. Vreți toți să fiți agățați de fete. Vă plângeți că fetele își aleg genul de băieți răi. Păi dacă pe ăia ii mai interesează fetele, ce să facă și săracele fete?

| nijaschija explică (pentru anonim_4396):

Daca citești bine scrie că nu zic sa o fac da nu sunt genul sa o fac hardcore