| Sn1ckers a întrebat:

Dupa cum spune si categoria am o problema in dragoste!
Sa va spun poveastea mea:
Sunt elev in clasa a IX-a. Si a venit acum la noi in casa o colega si arata traznet. Pana ieri nu am vorbit mai delc cu ea. Astazi parca Dumnezeu a facut sa se intample asta a stat cu mine in banca( bancile sunt aranjate in si șir a cate 7banci pe șir 3șiruri) si am vorbit cu ea destul de mult ba chiar am facut-o sa si rada. La un momentdat o colega zicea ca eu ma dau asa mare ca sa o cuceresc pe ea(colega noua) la scurt timp am inventat un motiv de "cearta" si m-a tinut de mana pentru vreo 10secunde eram in al noualea cer! puppy dog eyes Si cand a zis colega cealata ca eu vreau sa o cuceresc ea nu a zis nimic! happy
Intrebarea mea este: Cum pot sa o cucresc? Tinand cont de faptul ca eu sunt si cam timid. Nu stiu frate asa in general sunt destul de "ințepat", dar cand vine vorba de fete... Si relatii nu prea am avut dora una cu o fata care ea a facut primul pas si a fost asa ceva trecator. Astept sugestiile voastre si nu comentarii intulile sau mai stiu eu ce. Cel mai detaliat raspuns si cu sugestii primeste FUNDA. Va multumesc si va pup pe toti! :*

P.S.: Daca sunt cel mai destept din clasa credeti ca am vreun avantaj in plus? big grin

Răspuns Câştigător
| olivert1310 a răspuns:

Ai un avantaj in plus daca esti printe cei mai destepti, nici o fata frumoasa si desteapta nu va sta cu codasul clasei. In mare parte depinde de tine cum s-o cuceresti, tie ti-e frica de tine, nu ai incredere in tine, cum ai resusit sa vorbesti cu ea si s-o faci sa si rada, poti face in continuare. Un lucru important: fetele vor sa se simta bine, sa nu se plictiseasca, sa râdă, fi glumet dar nu fa glume de neam prost, fa-o sa rada, vorbeste cu ea mereu dar sa mai fi serios, nu cadea in extrema cealalta de mascarici. Gaseste-ti curaj si bag-o mereu in seama, sa nu fie zi in care sa nu vorbesti cu ea, nu merge 4 zile da si intr-una nu-i zici o vorba. Cand o saluti, zambeste-i. Fa-i complimente gen: esti frumoasa, desteapta, arati bine si mai esti si cea mai de treaba fata pe care am intalnit-o pana acum. Cand ii dai de inteles ca o vezi speciala, ea va pricepe lucrul asta si iti va da indicii, fi pe faza si prindele. Multa bafta.

6 răspunsuri:
| uncas a răspuns:

Salut,
incerca sa o faci sa se simta cat mai bine cu tine; anume fa-o sa rada mai mult, ajut-o (daca spui ca esti cel mai destept din clasa) cu un sfat, cu o problema, incearca sa-i dau mai multa atentie.Cel mai mult conteaza sa o faci sa rada tot timpul si sa se simta bine in prejma ta poate si protezata de tine.succes

Răspuns utilizator avertizat
| DyaNna249 a răspuns:

Buna happy
Si eu sunt cea mai desteapta din clasa smug. Si sa stii ca am avut avantaje foarte multe.
Daca vrei sa o cuceresti, nu pomeni de scoala. Incearca sa nu mai fi intepat. Trebuie sa ai tupeuwinking.
Sfatul meu este sa o inviti undeva, odata, de doua ori. Nu o invita la mancare, la baruri, discoteci sau locuri suprapopulate. Cand esti numai tu cu ea, ai curajul sa faci aproape tot ce iti propui, cand sunt si altii te simti stanjenit si nu ai tupeul necesar de a o cuceri.
Dupa ce a-ti iesit de vreo doua ori, in timpul asta incearca sa ii trimiti mesaje de,, noapte buna'' si sa vorbesti cu ea.
Intreab-o ce ar face ea, daca i-ar place foarte mult un baiat si nu ar sti cum sa ii spuna.
Invito intr-un loc mai restrans, strecoara un trandafir si o ciocolata in jacketa sau unde ai loc. La despartire spune-i cat de bine te simti in preajma ei, ia-o de mana, sarut-o pe obraz si apoi da-i trandafirul si ciocolata si intreab-o daca vrea sa fie iubita ta.
Daca mai vrei ceva sfaturi, dai mesaj privat si vorbim pe messenger :*

| Sn1ckers explică (pentru olivert1310):

Multumesc mult! Pana acum ai funda. Mai astept cateva raspunsuri...

P.S.: Crezi ca daca ea este de la tara (asta nu conteaza la mine), eu as vrea sa o invit in oras la un suc o prajitura alea, alea ca sa initiez aceasta realatie. Crezi ca as putea in alt mod? Adica ma refer ca ea are autobuz la 14 sau 14:30 (noi iesim de la ore la 14) si ma gandesc c a poate nu mai are autobuz sau poate are pe la 19 zic asa prin absurd. Adica sa nu par genul ala
de baiat ca pe vreumurile lu' mamaia cu ''Vrei sa fii iubita mea?'' de cand era Ceausescu copil mic mi se pare prostie asta. 'Tre sa ii dai de inteles ca o placi nu sa ''ii ceri prietenia''. Astept raspuns si inca odata Multumesc!

| JulyStorm a răspuns:

Primul pas e deja facut. Continua sa o faci sa rada si totul va fi bine. Arata-i desigur ca ai si o latura serioasa, eventual si una sensibila, iar data viitoare ia-o tu pe ea de mana. Daca nu se fereste, data viitoare o iei de talie, ii dai un pupic pe obraz si ii dai ei ocazia sa faca cel mai important pas, in caz ca nu e prea timida.
Hai ca se poate, curaj!

| olivert1310 a răspuns (pentru Sn1ckers):

Nu conteaza ca este de la tara. Sunt multe moduri in care poti initia acesta relatie. Una simpla ar fi fost sa o inviti undeva la o prajitura si acolo sa dezvolti subiectul, evita faza cu "Vrei sa fi prietena mea?", nu e o cerere in casatorie si in plus a devenit un cliseu. Uite ce am improvizat eu cu o tipa, dar m-am legat de ceva construit inainte: fata a afirmat intr-o zi, demagita de purtarea unui tip, ca nu mai are nicio crenguta pentru el, a doua zi, intr-o conjunctura speciala(nu la o prajitura) eu m-am dus serios si i-am spus ca eu cred ca sunt bolnav, si am inceput sa-i zic simptomele, cum ca ma doare in dreptul inimii si alte alea si stiu sigur ce am, ea foarte curioasa dar si speriata m-a intrebat ce am, iar eu i-am spus: "Imi creste o crenguta pentru tine, ce fac? O las sa creasca sau o tai?" A ramas masca, nu se astepta sa-i spun asta, a fost ca o cerere, ea ma banuia mai demult ca imi place de ea. Chestii de genul asta poti face, nu e neaparat nevoie de o prajitura pentru asta, trebuie doar sa te legi de o situatie anume si sa improvizezi, originalitatea si spontaneitatea este foarte apreciata de fete, daca ii ceri prietenia intr-un mod deosebit ea te va tine minte mereu ca fiind cel care a iesit din tipar. Ceva super tare ar fi daca ati fi amandoi la tabla la ora de matematica, si cand tensiunea e mare( intotdeauna iti creste tensiunea la ora de matematicalaughing)sa prinzi momentul cand profesorul vorbeste cu altcineva si sa-i soptesti ceva de genul: Esti cea mai frumoasa si speciala fata din viata mea, as vrea ca intre noi doi sa fie mai mult decat o problema de matematica, daca te-as saruta, mi-ai da o palma?" Bineinteles ca nu o vei saruta acolo, dar asta o va pune pe ganduri serios, si sa nu mai vorbim de emotii pe care le veti avea amandoi. Asta ar fi ceva inedit, iti garantez ca daca stii sigur ca si ea te place câtusi de putin, asta nu o va lasa indiferenta.
PS: relatiile intre doi colegi de clasa sunt dificile, s-ar putea ca colegii sa sa va tatoneze cu fel si fel de glume si ironii si sa va simtiti stanjeniti, dar asta depinde de voi. Multa bafta.