In niciun caz nu-i lua ursuleti sau din alea d plus... iai ceva care sa te simbolizeze pe tine. scrie-i ceva ( pe un tricou personalizat, sau felicitare ) sau poti sa faci o cana sau o perna cu poza voastra. la 14 ani banuiesc ca nu e o relatie atat de serioasa incat sa stati sa petreceti o noapte undeva ( sau daca va permit parintii, dormi la ea sau ea la tine si uitati-va la un film romantic) am multe idei.
Tu ai cea mai buna idee
Eu cu prietenu meu ink n-am dormit impreuna la mine sau la el. si avem 17 respectiv 18 ani. dar ziceam asa. pentru varsta voastra ce ar fi frumos si ce ar impresiona-o ma bucur daca iti place ideea mea
Poti sa ii iei o cutiuta gen cufar, in care sa pui un biletel pe care sa scrie " In acest cufar sa pastrezi toata emotia, iubirea, siceritatea, loialitatea pe care le-ai simtit alaturi de mine dar si nervii pe care fara sa vreau ti i-am provocat cateodata. Sa pui toate dezamagirile tale aici si sa imi spui de ele atunci cand vom fi 2 batranei care o sa se iubeasca la fel ca in prima zi si vom deschide acest cufar al iubirii noastre."
Mie mi se pare o idee foarte inspirata.
Funda?
Buna.Eu cred ca ar trebui sai cumperi un lantic cu o inimioara sparta in 2 prima jumatate eu dai iei si pe a 2 o pastrezi tu; ar fi romantic:XSai cumperi o esarfa frumoasa... ceva care sai trebuiasca.un parfum niste machiaje. daca se machiaza, un inel dracut, un trandafir rosu ce semnifica iubirea pe langa trandafir si o inimioara care sa scrie te iubesc...ar fi dragut:X. Sper sa te fi ajutat
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: