| Lemmy a întrebat:

Dupa cum stiti pe 14 februarie este Ziua Indragostititor si vreau sa ii fac prietenei mele un cadou are 14 ani ca si mine! Cea mai buna idee are funda big grin

Răspuns Câştigător
| DanielaIoana a răspuns:

In niciun caz nu-i lua ursuleti sau din alea d plus... iai ceva care sa te simbolizeze pe tine. scrie-i ceva ( pe un tricou personalizat, sau felicitare ) sau poti sa faci o cana sau o perna cu poza voastra. la 14 ani banuiesc ca nu e o relatie atat de serioasa incat sa stati sa petreceti o noapte undeva ( sau daca va permit parintii, dormi la ea sau ea la tine si uitati-va la un film romantic) am multe idei.

4 răspunsuri:
| SabbySabbynutza a răspuns:

Buna.Eu cred ca ar trebui sai cumperi un lantic cu o inimioara sparta in 2 prima jumatate eu dai iei si pe a 2 o pastrezi tu; ar fi romantic:XSai cumperi o esarfa frumoasa... ceva care sai trebuiasca.un parfum niste machiaje. daca se machiaza, un inel dracut, un trandafir rosu ce semnifica iubirea pe langa trandafir si o inimioara care sa scrie te iubesc...ar fi dragut:X. Sper sa te fi ajutat happy

| Geamăna a răspuns:

Poti sa ii iei o cutiuta gen cufar, in care sa pui un biletel pe care sa scrie " In acest cufar sa pastrezi toata emotia, iubirea, siceritatea, loialitatea pe care le-ai simtit alaturi de mine dar si nervii pe care fara sa vreau ti i-am provocat cateodata. Sa pui toate dezamagirile tale aici si sa imi spui de ele atunci cand vom fi 2 batranei care o sa se iubeasca la fel ca in prima zi si vom deschide acest cufar al iubirii noastre."

Mie mi se pare o idee foarte inspirata. big grin

Funda?batting eyelashes

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru DanielaIoana):

Tu ai cea mai buna ideelaughing

| DanielaIoana a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Eu cu prietenu meu ink n-am dormit impreuna la mine sau la el. si avem 17 respectiv 18 ani. dar ziceam asa. pentru varsta voastra ce ar fi frumos si ce ar impresiona-o big grin ma bucur daca iti place ideea mea