| GheorghePurza a întrebat:

Salut TPU, dupa ultimul meu contact sexual avut in 2023 am realizat ca sunt atras de baieti, de revelion am incercat sa am primul meu contact sexual cu un baiat, eu sunt pasiv iar "calutul" partenerului meu este destul de mare cand a introdus "calutul" in mine a inceput sa ma doara foarte tare poponetul ba chiar sa zic ca m-am scapat putin pe "calutul" lui de durere a mai patit cineva asa ceva sau stiti cum as putea sa evit? multumesc.

7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu este plauzibil ca nu te masturbezi din frica de creator, din acelasi motiv nu atingi cu degetele vaginul, ci direct il penetrezi, dar la prima impresie ca ai fi gay repede faci sex cu un baiat, te asimilezi din prima posturii pasive in cadrul sexului anal, desi un gay nu sare repede la practica asta, iar multi gay nu o fac niciodata, nici pasiv, nici activ. Apoi o faci ca un ageamiu, de unde durerea serioasa, si o mai faci si cu matele pline. Sexul nu este talentul daruit tie de creator.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai la ce te asteptai?
La sexul anal se rupe sfincterul anal si asa iti ramane toata viata, de acum fiind nevoie sa porti dopulet in poponet, ca sa nu scapi fecale cand te apleci, tusesti sau tragi un part din greseala.

| Kufu95 a răspuns:

La început doare, dar pe urmă te vei obișnui.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Sunt oameni care nu pot face sex anal și nu ai ce face

| Gino202 a răspuns:

Să vă ardă focul pe amândoi, futuva în gură de pop ați imputiti

| minrest a răspuns:

Cred ca te-a pacalit un sadic sa te lasi chinuit, profitand de faptul ca iti este frica de sexul normal.

| eliancodrut a răspuns:

Orice act sexual anal trebuie bine pregatit.
Da, daca penisul activului este gros, durerea este mare.
Trebuie sa fie pregatit anusul, folosind degetele. Apoi mult unguent. Introducerea sa fie lenta, chiar cu opriri, pentru adaptarea anusului la penis.
Nu lipsita de importanta este sentimentul de atractie si de dorinta.
Nu te lua dupa baba Violleta, care le stie pe toate si despre sexul homosexual. Si nici dupa homofobi ca Gino.
Evita sexul anal pana se vindeca ranile, daca sunt.