Ii ceri sa te ajute cu ceva la munca si de acolo decurg lucrurile natural, vorbiti, o intrebi cand va veti putea vedea si o asiguri ca ii stai la dispozitie daca are nevoie de ceva.
Foarte rau ai facut ca nu ai abordat-o cand te-a asteptat. Acum ea nu stie ce sa creada. De riscat merita, absolut. Cauta prin intrebarile de acum 2-3 zile, cineva cerea un sfat similar dar fata era mai putin abordabila decat a ta.
Parerea mea este ca in cazul tau ea ti-a dat deja un semnal pozitiv. In locul tau eu as incerca direct sa o invit undeva in week-endul asta.
Fata poate ca nu este asa timida dupa cum crezi tu, dar sigur are mult bun simt. Ea asteapta ca tu sa-i demonstrezi ca nu mai esti un copil, dar se pare ca esti depasit de situatie, chiar daca nu mai ai 14 ani. Nu stiu daca esti sau nu capabil sa o inviti in oras, dar stiu ca relatiile cu fetele colege de serviciu nu sunt indicate. Ii vei crea mari probleme.
Salut!
Sigur colega la munca si nu cumva colega de scoala? Scuza ma ca ti zic dar parca ai avea 15 ani. ori atita ai?
Ai vazut o si ti a placut de ea?
SCuza ma ca ti zic dar tu ce faci pe toate care le ...sari pe ele?
in fine nu i treaba mea.Dar un singur sfat iti dau!
Nu ti crea probleme la munca!
In ziua de azi cu greu iti mai gasesti de munca. Fete sunt la tot pasul!
Fii tu mai curajos si nu mai scrie randurile la asa distanta unul de altul ca este tare enervant.