Nu prea este normal, dar inainte sa te mai masturbezi, du-te la baie si vezi daca iti vine reactia de a urina, poate fi si din cauza asta, adica sa te exciti si totusi sa ai urina pe teava, iar daca nici asta nu merge, trebuie neaparat sa consulti un medic urolog.
Nu e normal la nicio vârstă.
Dar având în vedere că la 13 ani încă nu cred să ai spermă, e posibil să confunzi ceea ce ejaculezi (lichid seminal limpede, fără spermatozoizi) cu urina. Dacă lichidul eliminat nu e foarte fluid, ci dimpotrivă - puţin lipicios - asta e.
Ar trebui sa se secrete sperma de pe la 11-12 ani. mergi la doctor totusi ca e cea mai avizata parere. fara rusine! succes!
Ma, nu are cum sa fie urina. Eu cred ca este vorba despre o substanta care apare inainte de ejaculare (fratee cum se chema), care umezeste locul de atac.
Este normal sa se intample fenomenul de care vorbesti tu. Asta pentru ca la 13 ani organele sexuale ale tale nu sunt dezvoltate sa produca sperma.
De ce? ai patit si tu? organele la varsta lui produc spermatozoizi. un medic il poate lamuri cel mai bine daca este anomalie.
Ana_Silvia_Hurloi_1977 întreabă: