| mihaibubu1234 a întrebat:

Eu am 14 ani sunt din Slatina si sunt suparat pentru ca nu am si eu o prietena toti prietenii mei au sau macar au avut.Si eu nu am avut si nici nu am cum sa fac sa am si eu relatie si nu sunt sa stiti cine stie ce pocitanie.Imi place de o fata care ea este foarte frumoasa si toti baietii se dau la ea eu ce sa fac? As vrea sa stau cu cineva nu conteaza o fata imi plac mai multe fete cum pot sa fac sa stau cu una eu le-am intrebat si au spus Nu.Si m-am facut de ras la prieteni deci va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac

10 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Mane, treaba sta in felu urmator, tu doar daca ai vorbit cu ele o singura zi si direct le-ai intrebat "fata, vrei sa ne combinam?" logic ca te-au respins. Incearca sa nu alergi dupa mai multi iepuri de odata ca nu o sa-ti iasa absolut nimica. Axeaza-te pe o fata, stai cu ea de vorba, invit-o in oras la un suc, o plimbare in parc, mai stati de vorba, petrece ceva timp cu ea, arata-i ca-ti pasa de ea si ai niste sentimente pentru ea si dupa aia nici nu va mai fi nevoie sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Totul merge de la sine, te va saruta din instinct sa zic asa. Nu te demoraliza, totusi, ai doar 14 ani... ai o viata inainte si sunt sigur ca intr-o buna zi, ai sa te saturi de atatea fete. Stii cum se zice, nu te lua dupa aparente, un mar poate sa fie frumos la exterior, rosu, lucios dar in interior sa fie stricat. Salut

| OlariuRox a răspuns:

Hey,dar voi toti baietii nu trebuie sa exasperati ca nu aveti iubite, iubirea te loveste atunci cand nu te astepti.Fi si tu mai galant, imbracate la moda, schimbati look-ul si vei face cuceriri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce să faci frate cu o fată la vîrsta ta, nu esti dezvoltat, vezi ti de copilăria aia a ta, lasă sexul si tîmeniile.

| gingergirl1 a răspuns:

Mdaa...imi pare cunoscut sentimentul thinking laughing
In fine tot ce trebuie sa faci e sa astepti! Lucrurile frumoase vin cand te astepti cel mai putin! Stiu cum e sa fi "single"cand cam toata lumea E intr-o relatie dar fa-ti curaj si du-te la acea fata, nu sti poate, poate iese cevawinking si nu te mai da la toate fetele! axeaza-te doar pe una!
Succes!

| Uraniu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

De ce automat te duce gandul la sex?

| elComandantee a răspuns:

Deci tu vrei o fată doar pentru că toţi prietenii tăi au una?
Jalnic. Dacă te limitezi la doctrinele lor... e clar!

| Charice a răspuns:

Dragule nu te mai grabii asa cu relatiile si nu incerca sa te uiti numai dupa frumusetii care au fite mai mari ca ele. Gaseste o fata sensibila frumusica desteapta cu care sa te potrivesti nu te mai uita dupa printese chinuite ok te :*

| LeontinAndrei a răspuns:

Problema nu este ca nu ai nici o prietena sau ca nu ai avut, ci problema este ca tie iti pasa de chestia asta. Am mai spus si mai spun, la varsta ta noi ieseama in fata blocului si ne jucam cu prietenii fara ca macar sa ne pese de faptul ca nu avem prietene si asa mai departe. Viata este destul de lunga si ve avea timp si de asta.

Cat despre prietenii tai, eu zic sa ii lasi in pace si sa iti vezi de treaba ta. De ce? Daca iti erau prieteni adevarati nu le pasa daca ai sau nu prietena sau daca ai avut ci ati fi petrecut timpul impreuna distrandu-va.

Eu am 21 de ani si nu am prietena, deci nu esti singurul, stai linistit.
Be smart and have fun.winking

| ThePunkGuy34 a răspuns:

Ma, si eu am 14 si nu am, si nu ma deranjeaza.

| NoNameexd a răspuns:

Hmm,sper că nu le-ai zis la toate "Hey păpusă, vrei să fi cu mine?", pentru că dacă ai făcut așa, n-o să ai baftă la fete în veci.Fi tu însăți,folosește-ți creierul,dar nu abuza. Vorbește cu ele frumos,dacă e o fată mai specială,vorbește cu ea muult,muult, până ajunge să te simpatizeze și ea și la un moment dat spune-i că o consideri diferită de alte fete, și chestii de genul acesta, așa o s ai baftă la multe fete, chiar mai multe decât prietenii tăiwinking! Multă baftă!