O sa iti fie, cand o sa realizezi ca nu a meritat. Dar o sa mai treca un timp ( depinde de tine cand esti dispus sa o lasi)
Iti spun un mic secret : varsta chiar conteaza.
Ea este imatura din punct de vedere a unei relatii, nu doreste ce doresti si tu, deocamdata doreste sa experimenteze, sa iti faca in ciudata, sa fii gelos, sa vada asta. O fata matura care stie ce vrea de la o relatie nu te punea in situatia asta, ci ramanea cu tine, nu cauta scuze ca sa te raneasca.
Ea este adolescenta, si adolecenta este foarte imprevizibila.
Asa ca e decizia ta, daca esti cu ea doar sa o cresti, ca apoi cand stie ce vrea sa fi cu adevarat cu ea, sau incerci sa o uiti, si sa o lasi cu adolescenta ei altceva nu ai ce sa faci. Ori o placi asa cum este ea, cu bune si cu rele, ori cauti pe cineva care ti se potriveste, care aveti aceleasi principii si sunteti pe aceeasi lungime de unda.
Internat la 20 de ani? sa inteleg ca nu urmezi o facultate? mortii ei de jigodie dao dracul, tu trebuie sa experimentezi cat mai multe cearsafuri
Faculta urmeaza si ea, cat despre cearsafuri o voiam doar pe ea :l
La fel am patit si eu.Si spre surprinderea mea tot cu o fata de 16 ani.Nu are rost sa suferi dupa ea, iti spun sigur ca si eu am facut la fel pana mi-am dat seama ca nu merita.O sa-ti spuna sigurat ca nu stie ce sa faca sau altceva.Pe scurt, nu fi trist ai totusi 20 ani.O sa gasesti una de care o sa-ti doresti sa scapi si nu o sa stii cum.
Problema e ca a aprins ea ceva acolo in mine ce nu au reusit multe fete si cu hainele pe ea, nu crede nimeni ca un baiat de 20 ar putea suferi dupa o fata sau ca a iubit.o mai ales in anturaju in care ne aflam noi doar asta vezi curve si tampenii de genu, nu stiu de ce dar m.a innebunit rau si acuma nah nici nu vreau sa vad alta fata, doar la ea ma gandesc tot timpul...sunt curios maine daca o sa ne vedem macar o sa se uite la mine? :l aiurea cand lasi armele jos in fata cuiva si ii arati cum esti tu de fapt ramai cu durerea si dezamagirea aia...cumva treci peste dar te schimba treburile de genu asta
Adevarat.Asa am facut si eu.Am fost un baiat super cu ea si ce a facut si-a bagat picioru in tot.E adevarat si ca aceste treburi te schimba.Esti total diferit.Viata asta e plina de curve dar, nu poti sa faci nimic.Si faza tare e ca daca te comporti cu ele bine te parasesc daca te comporti urat, poate raman sau si atunci te parasesc.Deci,nu e bine deloc.Numa na, cand iti place de o persoana nu o vezi cu adevarat numa dupa ce deschizi ochii.Asta e, nu se sfarseste aici.Pana o sa-ti dispara aceste ''sentimente'' dureaza putin.Nu e capat de lume nici la tine nici la mine.