Hmm...la 19 ani nu prea ar trebui sa fie asa un subiect TABU.
Dar sa stii ca nu trebuie sa discuti neaparat. Poti deveni ceva mai insistent cu atingerile, mai pasional in saruturi. Mai pasional cu totul. O sa iti spuna ea singura ce si cum.
Vorbeste ce vrei sa vorbesti cu cine vrei sa vorbesti, fii barbat! Se supara? Ii trece! Pleaca? Vine alta! Daca tu vrei sa vorbesti de sex, vorbeste-i! Daca totusi esti minor grav propun sa o lasi mai moale sa va mai "jucati" de-a dragostea putin.
Buna!
Cand simtiti, atunci trebuie sa faceti sex.
Nu trebuie sa asculti de parerea nimanui, ci sa faci ce simti.
Nu-i propune sa faceti sex, se poate simti jignita..initiaz-o catre pasul asta.
Bafta!
Pai...daca ea e virgina, e devreme. Daca era cazul, fii sigur ca deschidea ea subiectul.
Depinde, cum spune si Oana92, de varsta voastra.
Pai amandoi avem 19 ani...da ideea este ca pana acum nici nu am vorbit pe subiecte legate de sex, poate ca nici nu suntem de foarte mult timp impreuna (o luna jumate). Si eu nici nu stiu cum sa incep un astfel de subiect, oare sa o intreb direct ceva lagat de asta, probabil ca o sa se simta aiurea - adica nici nu stiu!
Pai amandoi avem 19 ani...da ideea este ca pana acum nici nu am vorbit pe subiecte legate de sex, poate ca nici nu suntem de foarte mult timp impreuna (o luna jumate). Si eu nici nu stiu cum sa incep un astfel de subiect, oare sa o intreb direct ceva lagat de asta, probabil ca o sa se simta aiurea - adica nici nu stiu! postat la 19 Ianuarie 2016 11:49
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: