| R3DAOT a întrebat:

eu din septembrie am tot vorbit cu o fata, dar ea avea prieten, acum nu mai are de o saptamana, eu i-am spus tot ce am avut pe suflet si ca tin foarte mult la ea si ca simt ceva special pentru ea ce nu am mai simtit pana acum pentru o alta fata ( tot ce am zis si ce-o sa zic ii adevarat) si ca vreau sa fie ceva frumos intre noi si de lunga durata, si ca nu o sa o fac sa sufere niciodata si nici nu o sa o parasesc pentru o alta fata. Ea mi-a spus ca ii sunt prieten foarte bun doar ca nu mai are incredere in baieti din cauza fostului ei prieten, cum as putea sa ii demostrez cat de mut tin la ea si ca is diferit de ceilalti baiaeti si ca nu as vrea sa o fac sa sufere niciodata? ea ii putin cam prea incapatanata crying si nu intelege ca trebuie sa treaca peste si din aceasta cauza sufera foarte mult crying( imi pare foarte rau pentru ea ca trebuie sa sufere din cauza fraierului ala care o mintito si i-a fost infidel crying ce imi recomandati sa fac ca sa ii arat cat de mult tin la ea si ca vreau sa o fac fericita alaturi de mine crying( i-am si promis ca timp de un an cel putin nu imi mai caut prietena daca nu vrea sa fie ceva intre noi, pentru ca eu tin foarte mult la ea si simt ceva aparte si nu o sa o pot uita niciodata si o sa-mi fie greu sa trec peste crying astept sfaturi, dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| spaima1aricilor a răspuns:

Usurel. o relatie nu incepe cu intrebarea : vrei sa fim impreuna? e firesc, e oarecum dezamagita de fostul si inca nepregatita pentru o noua relatie. mergi usurel, scoate-o la un film, un cico, un teatru (atentie, vezi unde ii place sa mearga) nu o mai bvate la cap. fa-o sa rada, sa se simta bine, importanta. relatia va veni de la sine. viata nu e alb-negru, e colorata. nu te mai panica, nu incerca sa gasesti raspunsuri clare in acest moment, nu exista, sau risti sa-ti dea un raspuns negativ si sa o iriti. eu sunt de moda veche dar am o retetz care nu da niciodata gres, strecoara flori din cand in cand, o cutie cu bomboane de ciocolata. merg intotdeauna.

5 răspunsuri:
| unanimus123 a răspuns:

In cazu asta nu prea ai ce facesad... Trebuie sa ii lasi un pic de timp ca sa isi revina si apoi sa incerci iarwinking Si sa nu o tot stresezi cu chestiile ca o iubesti si alte chesti de acest genwinking

| cucarachaalien a răspuns:

Las-o balta.

| mihair a răspuns (pentru unanimus123):

Ai dreptate asta am facut eu! si acum sufar, nu vorbe si fapte!

| tenutza a răspuns:

Da-i putin timp sa asimileze faptul ca s-a despartit. In momentul de fata probabil sufera si poate chiar inca spera la o impacare. dupa cam 2 saptamani mai incearca o data, daca vrei sa bati un apropo gen,, nu-i nimc, ne tinem de urat unul altuia, sau nu stiu, ceva de genul. daca refeuza din nou poate chiar nu vrea sa strice relatia asta de prietenie sau poate nu te place si a vrut sa ti-o spuna intr-un fel in care sa nu te doara.Succes si sa ne spui ce ai decis/rezolvat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh, la fete le place suferinta. Fii alaturi de ea, fii amuzant, dragut, oricum ai face asta arata-i ca esti baiat de incredere, fii confident si nu-I da apa la moara. Trebuie sa iesi din "friend zone" dar in acelasi timp sa ramai o optiune pentru ea. La fete nu le plac baietii gingasi. Le pla baietii confidenti, puternici, amuzanti care-si vad de treaba lor si nu baga pe toata lumea-n seama, dar in acelasi timp simt nevoia sa fie protejate si iubite, sa le faca sa se simta unice. Oricum asta-ti va prinde bine si tie, deci se merita sa te schimbi nitel "pentru o fata". Sper ca am fost destul de clara ca scriu pe telefon si am ecranul mic, e mai greu sa vad tot ce-am scris, dar cred c-ai inteles mesajul happy. Bafta multa!