Usurel. o relatie nu incepe cu intrebarea : vrei sa fim impreuna? e firesc, e oarecum dezamagita de fostul si inca nepregatita pentru o noua relatie. mergi usurel, scoate-o la un film, un cico, un teatru (atentie, vezi unde ii place sa mearga) nu o mai bvate la cap. fa-o sa rada, sa se simta bine, importanta. relatia va veni de la sine. viata nu e alb-negru, e colorata. nu te mai panica, nu incerca sa gasesti raspunsuri clare in acest moment, nu exista, sau risti sa-ti dea un raspuns negativ si sa o iriti. eu sunt de moda veche dar am o retetz care nu da niciodata gres, strecoara flori din cand in cand, o cutie cu bomboane de ciocolata. merg intotdeauna.
In cazu asta nu prea ai ce face... Trebuie sa ii lasi un pic de timp ca sa isi revina si apoi sa incerci iar Si sa nu o tot stresezi cu chestiile ca o iubesti si alte chesti de acest gen
Ai dreptate asta am facut eu! si acum sufar, nu vorbe si fapte!
Da-i putin timp sa asimileze faptul ca s-a despartit. In momentul de fata probabil sufera si poate chiar inca spera la o impacare. dupa cam 2 saptamani mai incearca o data, daca vrei sa bati un apropo gen,, nu-i nimc, ne tinem de urat unul altuia, sau nu stiu, ceva de genul. daca refeuza din nou poate chiar nu vrea sa strice relatia asta de prietenie sau poate nu te place si a vrut sa ti-o spuna intr-un fel in care sa nu te doara.Succes si sa ne spui ce ai decis/rezolvat
Eh, la fete le place suferinta. Fii alaturi de ea, fii amuzant, dragut, oricum ai face asta arata-i ca esti baiat de incredere, fii confident si nu-I da apa la moara. Trebuie sa iesi din "friend zone" dar in acelasi timp sa ramai o optiune pentru ea. La fete nu le plac baietii gingasi. Le pla baietii confidenti, puternici, amuzanti care-si vad de treaba lor si nu baga pe toata lumea-n seama, dar in acelasi timp simt nevoia sa fie protejate si iubite, sa le faca sa se simta unice. Oricum asta-ti va prinde bine si tie, deci se merita sa te schimbi nitel "pentru o fata". Sper ca am fost destul de clara ca scriu pe telefon si am ecranul mic, e mai greu sa vad tot ce-am scris, dar cred c-ai inteles mesajul . Bafta multa!