anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si prietena mea ne-am despartit acum o luna si acum o doresc inapoi. In tot acest timp nu am comunicat deloc. Acum 2 zile cercul nostru comun de prieteni s-a reunit si ne-am vazut pentru prima oara dupa despartire. Nu prea am vorbit(mi s-a parut ca si ea incerca sa ma evite), dar la un moment dat am luat-o de o parte si i-am zis ca as vrea sa ne vedem saptamana asta. M-a intrebat "pentru ce?", iar eu i-am zis ca "vreau sa stam de vorba". A acceptat si a ramas ca iesim in oras. Credeti ca este vreo sansa sa o fac din nou prietena mea?

FUNDA!

6 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

In afara de "cercul de prieteni" este cam povestea mea doar ca eu nu am mai vorbit deloc cu easad.As vrea-o inapoi dar nu stiu daca se mai poate face ceva.O iubesc enorm!
Eu zic sa nu o lasi si la intalnire sa ii spui tot ce simti pentru ea si sa va impacati.Macar tu sa reusesti.Astept poate sa-mi dai un pm cu ce ai facut sau sa ne scrii aici! Succes!

| neutrino a răspuns:

Ar fi pacat sa faceti aceasta greseala, dar in schimb ati putea fi doi buni amici.

| Striker14 a răspuns:

Sanse exista, dar nu va mai fi la fel ca inainte

| Liliana1981 a răspuns:

Da, exista. Dar tu ce crezi ca este fata asta ca s-o lasi si dupa o luna sa o vrei inapoi? Ar fi cazul sa te hotarasti.

| xracer a răspuns (pentru Liliana1981):

Cine a spus ca eu am lasat-o?

| Liliana1981 a răspuns (pentru xracer):

Tu n-ai spus, asa e. Greseala mea.