Buna si eu sunt tot a 7 a. Eu zic sa ii MARTURISESTI pentru ca fetelor de varsta ei le plac baietii mai mari! Totusi daca ajungetzi la nivelul acela ea ar putea avea o urma de indoiala pentru ca tu vei merge mai departe la liceu iar ea v-a ramane in generala, v-a crede ca te vei indragosti de altcineva. Dar pana acolo SUCCES!
Trebuie sa intelegi ca daca tu nu stii ce sa vorbesti cu o fata care-ti este draga, inseamna ca inca nu e vremea sa incerci ceva.
Heei. Spune-i intr-o pauza ca vrei sa te plimbi cu ea. Si asa intereseaza-te de chestiile care ii plac, si intrebari banale. Va observa ca iti place de ea de indata ce o intrebi tot felul, ca te intereseaza despre ea. . Si cand va veni momentul, spune-i ca iti place de ea. nu te va manca:* bafta.
Amice, esti un papa lapte cu nuante de prostut. Daca tu intrebi la TPU, accepta toate sfaturile si foloseste-te de cele care iti convin tie. Fie vorba intre noi, numai un pampalau doreste sa discute, dar nu stie ce. Lasa-i pe altii care stiu, stai la coada pana cresti si poate maine iti vine si tie randul.
beausingurlamasamea întreabă: