Buna ma Numesc Andrei iti dau un sfat
impacate
e cel mai bun lucru
te inteleg
sper ca raspunsul meu sa-ti fie de folos si sa ma ti minte multumesc!
incearca si daca nu o sa mearga gaseste pe cineva mai bun
Daca i-l iubesti impacate. Daca nu lasa-l.Din intrebare nu am inteles fraza:,, Acum eu as vrea pe o parte sa ma impac cu ea "?/
Esti doar o curva penala ca restul 80% dintre femeile din Romania, la ce te-ai bagat intr-o relatie stiind ca el are familie, mars!
Si ce daca zici tu ca e curv* te oftici ca nu o arzi tuu ca esti. prea pena* pentu ea?
Heeei, daca il iubesti impaca-te cu el, si iti mai dau un sfat, daca iti zice o sa divortez si nu "percuteaza" e cam nasool, ca nu o sa divorteze... daca nu il bati la cap
Pe tine nu te inteleg,incerc, incerc, dar nu. esti prea mediocru/a
Fata lasate de prostii
de acum ma
de la 13 ani?
pff daca incepi asa chiar ca esti!
I-auite alt frustrat, bai amice, esti retardat.Impusca-te dracu-n cap si scapa-ne de un gunoi. K3nZzoR
Mie m`i se pare ca esti o persoana fara scrupule.cum dracu sa umblii cu un om casatorit.da`o`n masa de treaba! Strici casniciile oamenilor
Băi sinceră să fiu, nu mi se pare corect. De ce a trebuit să stai cu el ştiind că e căsătorit? Nu ai făcut bine, dar dacă zice că s-a desparţit de ea, eu zic să lupţi, dar e normal să te simţi vinovată, deoarece ai apărut în viaţa lui, iar el după nu şi`a mai iubit soţia.
Asaaa , fii dur .
@Alycaaaa : Curvoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, te-a f*tut ala de ti-a spart ***.
Copilele din ziua de astazi, nu se mai joaca "Shotron" sau ascunselea, se joaca cu p|_|lele si raman gravide...
Du-te la un perete si da-te cu capul de el, cat de tare poti. sigur vei sti ce sa faci!
Pfff.frate ai dracu 13 ani si te incurci cu barbati insurati? lol.gandeste-te un pic el presupun ca are peste 20 de ani din moment ce e insurat...chiar crezi ca el o sa stea prea mult timp cu tine. fato aterizeaza, daca nu s-a culcat cu tine pana acum.te minte ca si-a parasit nevasta ca sa se culce cu tine. apoi fii sigura ca se intorce la sotia lui.sa fim seriosi isi lasa sotia pentru o zdreanta?:Oiti zic eu raspunsu:NU
deci baga-ti dracu mintile in cap si compoarta-te ca un copik.ca de fapt asta esti la 13 ani un copil... dabea de la 14 ani intri in adolescenta...maturizeazate fetitoo.