| parola9918 a întrebat:

Folositi prezervative "My size"? Vreau pareri! Multumesc!

10 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Faptul ca le iei pe masura te ajuta, riscul de a se rupe ar trebui sa se micsoreze. Eu nu le-am folosit, dar am auzit pareri ca lasa de dorit din punct de vedee calitativ.

| parola9918 explică (pentru SkyPilot):

Pai si daca astea is slabe din punct de vedere calitativ, ce sa fac? Sa iau altele mai bune calitativ dar care nu prea se potrivesc la circumferinta? Ce sa aleg?

| corbulalbrosu a răspuns:

De ce sunteti reticienti la nou. Ti-am sugerat sa folosesti ovulele spermigene. Sunt la fel de eficiente ca prezervativul dar avantajul este ca nu provoaca atatea neplaceri ca acestea.Vezi raspunsul anterior, le folosesc de 6 ani cu succes.

| parola9918 explică (pentru corbulalbrosu):

Nu prea am auzit de acestea. Nu stiu ce sa zic. Mi se par riscante.

| parola9918 explică (pentru corbulalbrosu):

Lasa-mi ID-ul de YM pe privat, te rog frumos. Daca vrei. Multumesc!

| SkyPilot a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Corbule, gandirea mea de inginer ma face sa nu am incredere in ovule. Mi s-a intamplat de cateva ori sa ejaculez o cantitate mult mai mare decat normalul. Nu prea vad cum un ovul ar fi putut sa o anihileze pe toata. Am vazut ca esti fan, evident ca au mers bine in cazul tau dar tot am o indoiala happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SkyPilot):

Banuiesc ca, cantitatea de substanta activa este calculata in asa fel incat sa fie suficienta sa omoare spermatozoizii chiar si din o cantitate mai mare de sperma decat este cea considerata normala.

| SkyPilot a răspuns (pentru parola9918):

Ia-ti masurile. Du-te la un superstore la sectia de family planning si cerceteaza pe cutii daca e ceva care sa ti se potriveasca. Daca nu gasesti Durex sau Trojan sau altceva mai de calitate, incepi cu MySize si vezi daca esti multumit.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru parola9918):

Ti-am lasat id-ul prin mesaj privat

| SkyPilot a răspuns (pentru corbulalbrosu):

O sa le incerc si eu. Acum ca sunt insurat, cantitatea e relative constanta happy Daca ne alegem cu un bebe, ti-l trimitem tie big grin

Întrebări similare