| lThelDariusl a întrebat:

Salut TPU
Hai sa v-a zic povestea mea de "dragoste" nereusita.
Mai intai sa ma prezint, in momentul de fata am 14 ani dar intamplarea s-a intamplat cand aveam vreo 12 anihappy.
Sa incepem asa:Eram pe clasa a-5-a.Intr-o zi o fata din clasa a 6-a cu prietena iei au venit la mine.M-iau pus intrebari ce mai fac etc. apoi prietena ei mi-a spus daca am cumva o prietena in momentul de fata,eu am spus ca nu iar apoi ea m-a intrebat daca ar vrea sa am si i-am spus da, dc nu si in acel moment mi-a prezentato pe prietena ei, Lavinia.Bun m-a intrebat cati ani am etc....ne intalneam in pauze etc.In urmatoarea pauza prietena Laviniei m-a intrebat daca vreau sa fiu cu ea adica Lavinia si eu am spus ca Da.In urmatoarea pauza am vorbit cu ea chestii de-ale scolii etc.In ziua urmatoare ne-am intalnit din nou si am vorbit vreo 5 minute.In urmatoarea pauza o alta prietena de-a Laviniei trecea pe langa mine discret si a spus sa o imbratisej,sa o prind de mana sa fac primul pas(eu sunt un gen mai timid.
Prietena Laviniei repede chestiile astea si imi soptea la urechee fa ceva,fa ceva etc, iar eu m-am inervat si i-am spus uite:nu mai vreau sa vorbesc cu tine, lasa-ma in pace ok? aveam prieteni pe clasa a 8-a care imi ziceau: omulee cum doamne sa dai liber la asa fata, ba esti prost etc.Eu nu i-am bagat in seama si in acea seara am vazut mesaj de la ea pe facebook:ce faci? esti on? poti vorbi putin sau ceva de genu si eu i-am spus lasa-ma ca eu iubesc pe altcineva(cu totu ca nu iubeam).Ea a spus ok da sa nu aud povesti de genu ca suntem sau am fost impreuna.("relatia" noastra a tinut cam 2 zilelaughing ),Eu i-am raspuns ok stai linistita si acolo s-a sfarsit totul! Dupa o luna,doua, trei, regretam amarnic(deci fata arata super era foarte draguta si extrem de frumoasa si se dezvolta din ce in ce mai tare)asa eu regretam ca un fraier si imi amintesc ca o noapte nu am putut dormi din cauza asta. dupa 7-8 luni i-am spus la o prietena de-a Laviniei sa i spuna ca imi pare extrem de rau si nu o sa se mai repete ce s-a intamplat si daca s-ar putea sa fim iar amici. Dupa 2 zile mi-a scris Lavini pe Fb stai linisti,-nu`s suparat si ramanem prieteni, dar Prietenilaughing. Exact asa a raspuns dupa cateva luni eu stateam de servici si a venit la mine cu o prietena de aiei si a mi-a dat bani sa ma duc la magazin sa i cumpar un baton m-am dus i-am luat i l-am dat peste vreo 1 luna era ea de servici si eram doar eu, ea si inca 2 colegi pe coridor si ne-am amuzat cu unele chestii ea radea era tot ok. si de atunci nu am mai zis nimic catre ea si nu am mai comunicat nimic.
Bun, aici e problema cum sa fac iar sa fim iubiti?(ea a fost prima mea >Prietena-iubita si de atunci nu am avut alta si nici acum n-am). Vreau sa o cuceresc iarasi acum ca incepe scoala.Ea trece pe a 8-a eu pe a 7-a si vreau sa fim iar iubiti.
VAROOOOG TPU AJUTATI-MA, TIN LA EA ENORM DOAR NU STIU CUM SA I ARAT(REPET SUNT GENUL DE TIMID AJUTOOR SPUNETI MI CE SA FAC

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| rrradu a răspuns:

Incearca sa orbesti cu ea pe fb, sa ii spui ca o iubesti, ca e draguta etc.(fetelor le place sa auda asta) si alte dulcegarii. sper ca te-am ajutat.

| Deaad a răspuns:

Încetează să îţi mai consideri căcatul ''poveste de dragoste''.E absurd.Esti un plod, comportă-te ca unul.
Vrei să o cuceresti iar şi sa fiţi iar iubiţi? Gîndeşte-te ca are de dat un examen, şi tu sa te pregateşti pentru el.
Terminaţi cu cacaturile.Deja incep sa pută.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Deaad):

Cum iti dau like? bun raspuns. like

| NameHarris a răspuns (pentru Deaad):

Jalnic raspunslaughing

| Narcis2007 a răspuns:

Tl; dr