anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei cine imi poate recomanda ceva pentru marirea penisului care chiar sa functioneze. Vad ca sunt tot felul de metode pe net dar nu stiu daca o sa functioneze. Deci, e cineva care a incercat?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Crede-ma, nu exista nici o metoda care sa functioneze cu adevarat

| NnDWtf a răspuns:

Nu exista asa ceva. Chestia asta se poate face doar pintr-o operatie.
De ce ai vrea un penis mai mare?
Un penis mediu e de 13-16 cm
Poti satisface o femeie si cu un penis de 9-10 cm.
Un penis de peste 21 cm produce dureri femeii.

| Shavoo a răspuns:

Nu cred. dar de ce-ti faci probleme?

| relian a răspuns:

Vezi tu unia vorbesc asa se afle in treaba.Nu sint medic desi unia se iau de mine ca ce raspund eu ce ma dau mare medic, inginer om de stiinta pe aici.Dar eu daca vad si stiu ce se intreaba spun.Deci se poate mari un penis cu siguranta, nu cum spun unia nu exista nici o metoda.Nu exista pentru ca nu cunosc ei, dar asta nu inseamna ca nu exista. Apoi axcele personae se pare ca in afara de siteuri de acest gen nici nu mai frecventeaza, nu mai citesc si ei siteuri medicale etc.Dar sa revenim la subiect.Marirea penisului este posibila si in grosime si in lungime.Acum problema se pune cit? Nu cine stie ce dar se practica acest lucru si tu il poti face daca ai ceva bani si intrebi un medic nu pe oamenii de pe aici.Singura metoda reala de marire este interventia chirurgicala.Cum? Se desprinde penisul ceva mai de jos, sa-i zic asa I se da drumul la ceva ligament, cel putin asa cred de undeva de la baza.Deci cit permite natural el sa I se dea drumul cu atit se va lungi.Referitor la grosime aia este temporara.Se fac inplanturi cu grasime pentru marirea in diametru, dar dureaza nu stiu exact vreo 8 luni sau un an dupa care grasimea se va resoarbe si va fi nevoie de alt implant.Nu stiu sigur exact cit tine asta cu grosimea dar se face asa ceva si chiar sin Romania. Daca esti curios mergi la clinica si intrebi cit costa. Poti afla si pe net ca nu e nimic secret.Acum ca pe net sint o groaza de metode alea nu functioneaza, nu face decit sati ia banii si atit.Singura metoda deocamdata este asta chirurgicala.Alte metode poate or fi dar cine le face si cum si unde nu am auzit.Sint metode de lungire chiar sia picioarelor dar tot chirurgical si siont personae care au facut asta dar costa sute de mii de dolari.Chestia asta cu p[enisul sincer nu am idee cit costa si cit ti se mareste.Probabil acolo 1-2 cm, dar cel mai bine este sa intrebi cei care fac asta. AParate, pilule, creme de marit alea sint povesti.Singura metoda teoretica cel putin ar fi aia cu supunerea la tensiune a penisului o anumita perioada de timp si la o anumita tensiune bla bla dar sincer nu am auzit ca ar fi facut ceva concret.Deci odata ce tyu te afli pe acest site cu siguranta nu esti avut deci probabil vei ramine cu ce ai deocamdata.ZIc asta ca si interventia de care eu am sus costa ceva bani.Dar na pina la urma omul face orice pentru fericirea lui.Bafta oricum si te sfatui sa nu dai bani pe crème, pilule si alte aparate ca dai in vint.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Fa niste exercitii, masturbeazate sau prinde-o si trage dupa tot asahappy

| Reyskate99 a răspuns (pentru NnDWtf):

Omg frate mi-ai facut ziualaughing chiar produce dureri de la 21?laughing

| Marius1985 a răspuns:

Salut! uite un blog despre asta: http://penis-marire.blogspot.ro/

| Ricardo26 a răspuns:

Incearca si tu o combinatie de exercitii si crema sau pastile si exercitii, rezultate o sa ai.
uite aici o pagina ce promite https://www.facebook.com/pages/Vegas/413282945542435?ref=hl

| Cristian12016 a răspuns:

Eu iti recomand o crema buna citybreakguide.ro/titan-gel-forum-cu-pareri-prospect-si-pret/

| annabetu a răspuns:

Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute