Cum poti fi asa raaau?nu il ascultanu o lasi si iei alta,ci veti incerca din nou,cu rabdarea treci si mareasa inteleg ca ea era virgina,este normal sa o doara incat sa nu reziste,data viitoare incearca sa fii gentil si bland,ia'o usor usor, las'o sa se acomodeze putin cate putin cu "instrumentul" tau.cu timpul va fi mult mai bine pentru aman2, dar e nevoie de timp si rabdare, din proprie experienta iti spun ca primele 5 6 randuri cand am incercat asta, deci cand m-am dezvirginat a durut si a fost destul de incomoddeci e ceva absolut normal.Rabdaaare,si va fi totul okbafta!
Buna!
Las-o sa-i treaca.
Ca n-ai mai avut erectie e de inteles,din cauza emotiilor.
Si cand va fi din nou pregatita, mai incercati.
Nu-i o tragedie, man!
Rabdare!
Va fi ok.
Bună.
O băgai mai tare? Frumoasă exprimare!
Cu răbdare, lubrifiere, înțelegere și tandrețe și după câteva contacte va rezista și ea iar durerea scade în intensitate.
Este om, nu fier!
Pa, pa.
La mine n-a fost asa.El mai intai ma "pregatit" adica mi.a bagat un deget apoi m-a excitat rau si i-am zis sa bage 2, apoi 3 si ii impingeam eu mana mai atre La urma i-am zis sa bage direct ce are Si nu m-a durut.Desi era prima data Si cred ca oricarei fete ii place cand o da "tare".Eu ador.Chiar ma imping eu in el mai tareNu-mi place cand doar "freaca" aiurea.Trebe si,habar n-am presiune Adica stiti voi in fineDaca o doare, ma, fa asa.Bagai degetele mai intai pana vrea ea mai mult.Si cum sa ti se moaie scula? X_xPr meu si dupa ce am terminat.Ma ia in brate, dupa un minut iar e sculataX_xNa si atunci treci tarfa iar la aparat Scuzati expresia
E normal prima dată e mai ciudat, nu are cum să iasă perfect din prima. Pe măsură ce o să o mai faceți vei căpăta încredere și pe ea nu o să o mai doară așa tare, va fi mai bine. De la emoții e normal să îți taie cheful, mai ales când vezi că o doare, dar vestea bună e că nu e nimic în neregulă și că pe viitor va fi bine.
E normal sa o doara ca e virgina si daca e si mica, gen 14-15 ani cam asa, dar daca nu te deranjeaza, fa-i sex oral tu ei nu invers si o sa mearga mai usor. Bafta
Mutubal întreabă: