anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri am facut'o pentru prima data, si sincer nu a fost asa cum ma asteptam. a fost preludiu, alea alea, dar cand sa trec la actiune, pe ea o durea ft tare cand o bagam mai tare, si nu stiu, a fost un moment cand mi s-a inmuiat instrumentu. laughing si nu stiu de ce, din cauza emotiilor, si nah, am zis sa lasam pe altadata k ea nu rezista, cicathinking dati si voi cu parerea, dati-mi niste sfaturi astia care stiti.winking :d

Răspuns Câştigător
| mihaMGB a răspuns:

Cum poti fi asa raaau?laughingnu il ascultahappynu o lasi si iei alta,ci veti incerca din nou,cu rabdarea treci si mareawinkingsa inteleg ca ea era virgina,este normal sa o doara incat sa nu reziste,data viitoare incearca sa fii gentil si bland,ia'o usor usor, las'o sa se acomodeze putin cate putin cu "instrumentul" tauhappy.cu timpul va fi mult mai bine pentru aman2, dar e nevoie de timp si rabdare, din proprie experienta iti spun ca primele 5 6 randuri cand am incercat asta, deci cand m-am dezvirginat a durut si a fost destul de incomodhappydeci e ceva absolut normal.Rabdaaare,si va fi totul okhappybafta!

7 răspunsuri:
| NuAmGasitUnNume a răspuns:

O lesi si cauti altalaughing

| NuAmGasitUnNume a răspuns (pentru mihaMGB):

Mna! mai bine lassolaughing)))

| Adina77 a răspuns:

Buna!
Las-o sa-i treaca.
Ca n-ai mai avut erectie e de inteles,din cauza emotiilor.
Si cand va fi din nou pregatita, mai incercati.
Nu-i o tragedie, man!
Rabdare!
Va fi ok.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O băgai mai tare? Frumoasă exprimare!
Cu răbdare, lubrifiere, înțelegere și tandrețe și după câteva contacte va rezista și ea iar durerea scade în intensitate.
Este om, nu fier!
Pa, pa.

| Luannah a răspuns:

La mine n-a fost asa.El mai intai ma "pregatit" adica mi.a bagat un deget apoi m-a excitat rau si i-am zis sa bage 2, apoi 3 si ii impingeam eu mana mai atre big grinLa urma i-am zis sa bage direct ce are big grinSi nu m-a durut.Desi era prima datathinking Si cred ca oricarei fete ii place cand o da "tare".Eu ador.Chiar ma imping eu in el mai tarebig grinNu-mi place cand doar "freaca" aiurea.Trebe si,habar n-am presiune laughingAdica stiti voi in finebig grinDaca o doare, ma, fa asa.Bagai degetele mai intai pana vrea ea mai mult.Si cum sa ti se moaie scula? X_xPr meu si dupa ce am terminat.Ma ia in brate, dupa un minut iar e sculataX_xNa si atunci treci tarfa iar la aparat big grinScuzati expresiabig grin

| raspunz a răspuns:

E normal prima dată e mai ciudat, nu are cum să iasă perfect din prima. Pe măsură ce o să o mai faceți vei căpăta încredere și pe ea nu o să o mai doară așa tare, va fi mai bine. De la emoții e normal să îți taie cheful, mai ales când vezi că o doare, dar vestea bună e că nu e nimic în neregulă și că pe viitor va fi bine.

| windrime a răspuns:

E normal sa o doara ca e virgina si daca e si mica, gen 14-15 ani cam asa, dar daca nu te deranjeaza, fa-i sex oral tu ei nu invers si o sa mearga mai usor. Bafta