Hey buna.Sunt fata.E ceva normal pentru ca ai fost virgin si baietilor virgini asa li se intampla prima data ori ejaculeaza foarte repede ori foarte greu..ai fost norocos ca ai ejaculat repede pentru ca daca era sa stai mai mult ea fiind virgina o durea si era mai neplacut. Data viitoare cand o faceti nu ti se va mai intampla.dar ea tot virgina e asa ca incercati un preludiu mai lung.Ea ce zice? ai mai vorbit cu ea? Normal ar fi sa vorbesti cu ea pentru ca daca nu vorbesti de rusine ea va crede ca ai vrut doar sa te culci cu ea.Crede-ma ce spun sunt fata))Deci lasa rusinea nu esti singurul care a patit asa.Sa ma tii la curent cu ce mai spune prietena ta.Te pup ai grija de voi.
Buna
nu intru in detalii pentru sunteti micuti, ceia ce pot sa va zic e ca va grabiti si nu constientizati unde si in ce va bagati, 12, 5 ani sa fim seriosi, nu e varsta ideala pentru joaca cu sexul, de ce va grabiti? de ce este asa mare curiozitatea voastra? era si normal sa patesti ceia ce ai zis tu, fiind novice.off doamne da-le minte copiilor astia care se joaca...
O zi frumoasa sa ai
Tu nici buletin n-ai si vrei sa faci sex.eu la ani tai nici nu stiam ce era ala sex...prea tineri.stiu ca te apasa curiozitatea deoarece sta in natura tuturor oamenilor, insa sunteti prea mici, mai asteapta cativa ani.
Cum am mai spus, copii înapoiați. Dacă tu îți începi viața sexuală cu nevasta, ce să-ți fac eu?
Fratioare ai 13 ani, la anii astia nici tu si nici fata nu aveti organele sexuale destu de dezvoltate pentru a face sex in adevaratul sens al cuvantului.nu sunt eu inapoiat, esti tu prea idiot si folosesti ca pretext subiectul cu oamenii cu mentalitate inapoiata.documenteaza-te fratioare inainte sa "deschizi gura".
Nu știu din ce generație faci parte, nu mă interesează. dar nu ai observat că dezvirginarea la 12/13 ani pentru generația asta e un lucru NORMAL?
Nu e deloc normal copil copac... daca faci un sondaj printre copii de varsta ta ai sa observi ca multi nau idee cei aia...norocul vostru este ca aveti internet.Cand ai sa cresti ai sa imi dai dreptate.Nu mai deschide gura degeaba.
Mai copii sunteti prea mici pentru a face sex. Dar, daca asta este dorinta voastra faceti o pauza si mai incercati, poate nu mai ejaculezi asa repede.
Ia-o ca pe o intamplare fericita. Pentru ca asa ai evitat sa dezvirginezi o fata de 12 ani care nu stie pe ce lume traieste ( ca si tine) si crede ca asta e normalul. Si nu e.
Asta a intrat pe site-uri de fantezii sexuale si a dat copy-paste la fanteziile alora sau visele lor...Si na.ce sa faca si el acu, a postat-o ca o intrebare la stiuatia lui...Give me a break KIDS
Hai totusi nu va luati de bietu baiat...asta a fost decizia lui si a ei
daca au fost de acord nu e problema noastra si eu am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala de 3 aniCare este problema voastra cu asta?
Asa sa iti dau raspunsu:nu ar trebui sa vi janat de loc deoarece se mai intampla.Ar trebui sa incerci din nou.Bafta!