| ovidiu13b a întrebat:

Îmi e rușine, dar vreau să mă descarc și să vă cer sfatul. sad Sper să-mi acordați 10 minute din viață să citească asta și să dea un răspuns...răspuns!
.
.
.
Deci, eu am 13, 5 ani și am o prietenă de 2 luni( ea are 12, 5 ani), am hotărât însfârșit amândoi să ne pierdem virginitatea..Eu am două apartamente, distanță de un cartier între ele. Mama stă într-un apartament, iar tata în altul. Mama a fost la muncă sâmbătă dimineață, așa că am hotărât să mergem acolo, pe la 10.
Sâmbătă dimineață: Ne-am întâlnit, am mers acolo și am început să ne sărutăm și i-am dat jos bluza, mi-a dat jos bluza. i-am dat jos sutienu, i-am dat jos blugi, mi-a dat jos blugi. i-am dat jos chiloții și ne-am băgat în pătură sărutându-ne. Mi-am dat jos și eu boxerii și am rugat-o să stea în pătură să-mi pun prezervativul big grin. Am ieșit afară din pătură, am pus prezervativul și apoi am intrat înapoi. când să introduc penisul în vagin, am ejaculat, fără să apuc să introduc decât parțial penisul... Am fugit la baie și am aruncat prezervativul, am rugat-o să-mi aducă boxerii. Apoi ne-am îmbrăcat și eu supărat am sunat un prieten și am plecat la patinoar, unde de obicei mă duceam cu ea. Nu știu dacă ați citit până aici, dar vă mulțumesc oricum.
.
. P.s : voi cum ați fi procedat dacă ați fi ejaculat așa? Eu unul mor de rușine.
P.s2: Ați încerca din nou?

Răspuns Câştigător
| Corasonsalvaje a răspuns:

Hey buna.Sunt fata.E ceva normal pentru ca ai fost virgin si baietilor virgini asa li se intampla prima data ori ejaculeaza foarte repede ori foarte greu..ai fost norocos ca ai ejaculat repede pentru ca daca era sa stai mai mult ea fiind virgina o durea si era mai neplacut. Data viitoare cand o faceti nu ti se va mai intampla.dar ea tot virgina e asa ca incercati un preludiu mai lung.Ea ce zice? ai mai vorbit cu ea? Normal ar fi sa vorbesti cu ea pentru ca daca nu vorbesti de rusine ea va crede ca ai vrut doar sa te culci cu ea.Crede-ma ce spun sunt fatalaughing))Deci lasa rusinea nu esti singurul care a patit asa.Sa ma tii la curent cu ce mai spune prietena ta.Te pup ai grija de voi.

36 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu intru in detalii pentru sunteti micuti, ceia ce pot sa va zic e ca va grabiti si nu constientizati unde si in ce va bagati, 12, 5 ani sa fim seriosi, nu e varsta ideala pentru joaca cu sexul, de ce va grabiti? de ce este asa mare curiozitatea voastra? era si normal sa patesti ceia ce ai zis tu, fiind novice.off doamne da-le minte copiilor astia care se joaca...
O zi frumoasa sa aihappy

Răspuns utilizator avertizat
| ovidiu13b explică (pentru MadScientist):

Poți să-ți iei răspunsul și să pleci cu el în lume, nu ar simți nimeni lipsa voastră!

| KrEzZe99 a răspuns:

Hai totusi nu va luati de bietu baiat...asta a fost decizia lui si a ei
daca au fost de acord nu e problema noastra si eu am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala de 3 anistraight faceCare este problema voastra cu asta?

Asa sa iti dau raspunsu:nu ar trebui sa vi janat de loc deoarece se mai intampla.Ar trebui sa incerci din nou.Bafta!big grin

| FastAndFurious a răspuns:

Ia-o ca pe o intamplare fericita. Pentru ca asa ai evitat sa dezvirginezi o fata de 12 ani care nu stie pe ce lume traieste ( ca si tine) si crede ca asta e normalul. Si nu e.

| cristi1995 a răspuns:

Tu nici buletin n-ai si vrei sa faci sex.eu la ani tai nici nu stiam ce era ala sex...prea tineri.stiu ca te apasa curiozitatea deoarece sta in natura tuturor oamenilor, insa sunteti prea mici, mai asteapta cativa ani.

| Emilian65 a răspuns:

Mai copii sunteti prea mici pentru a face sex. Dar, daca asta este dorinta voastra faceti o pauza si mai incercati, poate nu mai ejaculezi asa repede.

| Bitza91 a răspuns:

Asta a intrat pe site-uri de fantezii sexuale si a dat copy-paste la fanteziile alora sau visele lor...Si na.ce sa faca si el acu, a postat-o ca o intrebare la stiuatia lui.oh go on..Give me a break KIDS

| andrei733 a răspuns (pentru MadScientist):

ExactlaughingNormal ar fi pe la 17-18 ani

| ovidiu13b explică (pentru andrei733):

Om înapoiat.

| ovidiu13b explică (pentru ஐஐ):

Sănătos tun!

| ovidiu13b explică (pentru Bitza91):

E situația mea, mă spiderman. Și la alea să te uiți tu, în lipsă de femei!

| ovidiu13b explică (pentru cristi1995):

Cum am mai spus, copii înapoiați. Dacă tu îți începi viața sexuală cu nevasta, ce să-ți fac eu?

| andrei733 a răspuns (pentru ovidiu13b):

Dc om inapoiat? Ca peste o vreme poate te trezeai ca a ramas gravida si hopaaaa cred ca te batea taicato cu lantullaughing

Nu ai citit că am avut și D U R E X?

In descriere ai spus de prezervativ nu de durex.Si in caz ca nu ai aflat ele se ma si rup

Da. dar am urmat cu atenție toate instrucțiunile. big grin nu cred că aș fi eu așa „norocos" să se rupă. laughing

| MioaraParalescu a răspuns:

Date dracu' de mincinos care esti laughing

Asa au gandit toti si totusi sunt fete gravide la 13 ani

Așa mai merge laughing

Auch. x_x

Pai vezi.Si plus ca la 13 ani organele sexuale nu sunt destul de dezvolate.Dar ma rog e viata ta

| cristi1995 a răspuns (pentru ovidiu13b):

Fratioare ai 13 ani, la anii astia nici tu si nici fata nu aveti organele sexuale destu de dezvoltate pentru a face sex in adevaratul sens al cuvantului.nu sunt eu inapoiat, esti tu prea idiot si folosesti ca pretext subiectul cu oamenii cu mentalitate inapoiata.documenteaza-te fratioare inainte sa "deschizi gura".

| OskarRM a răspuns:

Du-te,bre şi joacă-te-n noroi!laughing

Nu chiar așa. ne-am îmbrăcat și stăm amândoi în același cartier. laughing) am ieșit din blocul ăla și i-am spus că am niște treabă. și am plecat în partea opusă cartierului laughing